Markkinoiden parhaat prosessit, älykäs tiedonhallinta

Gemilo EIM -moniohjelmisto auttaa johtamaan liiketoimintaa prosesseittain paremmin kuin muut. Gemilo EIM järjestelee minkä tahansa prosessin sisältöineen niin, että saatte prosessit ja tietovirrat kuntoon. Tiedätte, missä mennään, mitä kohti ja kenen kanssa.

Data on kuin vesi. Lisää virtaa!
Tunne ja hyödynnä organisaationne purot, järvet, valtameret.

Kokonaisvaltainen moniohjelmisto on markkinoiden sopivin. Se mukautuu tilaajan omiin toimintamalleihin. Toimitetaan käyttövalmiina.

Hyödynnä Gemilo Oy:n ja sen kumppanien asiantuntijapalvelut jo lähtötilanteen tunnistamiseksi ja kokeile.

Poikkeamme kilpailijoista merkittävästi. Eduksemme.

Katso miten
_tmpl_img_section4

Asiakastiedon hallinta helpommin, keinoja parantaa myyntiä

Gemilon Myyntiprosessi on CRM-ohjelmistoa yksinkertaisempi käyttää. Sillä parannetaan myyntiä. Paketti sisältää asiakasrekisterin sisäänrakennetulla tietosuojalla (GDPR). Ohjelmisto asiakastiedon hallintaan on myynnissä myös erillisohjelmana, jos et halua myyntiin lisäpaukkuja tehokkaasta myyntiprosessista.

Tästä myyntiin lisätehoa

_tmpl_img_section5

Kokonaisvaltainen ajattelutapa

Ajattelemme Gemilossa liiketoiminnan kehittämistä kokonaisvaltaisesti. Se näkyy Gemilo EIM -moniohjelmistossa. Se sisältää valmiita malleja eri prosesseihin, mutta myös mahdollisuuden tarvittaessa kustomoida työkaluja ja valita vain ne, joista on itselle eniten hyötyä.

Laita kuntoon myyntiprosessi, jotta myynti kasvaa, asiakaspalvelu paranee ja työt sujuvat. Ideoi uutta ja valmistele tutkimus- ja tuotekehitysrahoitus, siihen hankeideat-prosessiHenkilöstöhallinnon prosesseihin sisäisen viestinnän kuviot, osaamisen kehittäminen, henkilökunnan ohjeistus, rekrytointiprosessit. Mikään prosessi ei ole liian iso eikä pieni toteutettavaksi!

Tavallista kansiota Fiksumpi. Kokeile.

_tmpl_img_section1

Älyarkki on erinomainen työkalu dokumentinhallintaan.

Gemilon Älyarkki on tavallaan verkkolomake, mutta parempi. Ensin kerätään tieto oikealla tavalla, sen jälkeen on näytettävissä selkeä sivu ja tulostettava, ladattava visuaalisesti kaunis pdf liitteineen. Sivulle saatavissa myös keskustelut. Asiakirjan tiedot napin painalluksella siirrettävissä taulukko-ohjelmaan tai rajapinnan yli toiseen järjestelmään.

jatka lukemista

_tmpl_img_section2

Täsmäprintti - hyvännäköistä jälkeä

Gemilo toimittaa vakiodokumentit omalla brändi-ilmeellänne. Visuaalinen ilme koostetaan täsmäprintiksi, jotta asiakirjanne näyttää aina yhtä laadukkaalta, tekipä sen kuka tahansa teillä. Brändi-ilme voi tulla teiltä, mainostoimistolta, viestintätoimistolta tai Gemilolta. Täsmäprintti on arkistokelpoinen tiedosto.

jatka lukemista

_tmpl_img_section3

Valmistilastot tiedon visualisointiin

Gemilon Valmistilastot ovat iso helpotus raportointiin. Sen sijaan, että jonkun pitäisi löytää aikaa tiedon keräämiseen ja visualisointiin, Gemilon data-analytiikka tekee työn puolestanne. Tarvitsemanne olennaiset tilastot kootaan valmistilastoiksi, joita saa suodatettua.

Jatka lukemista

Gemilon valinta on järkevä investointi.

Gemilo Oy toimittaa teille Gemilo EIM -moniohjelmistosta joko yksittäisen työkalun tai kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka on kustomoitavissa kustannustehokkaasti. Ohjelmisto mukautetaan omaan liiketoimintaanne ja toimialaanne sopivaksi. Selkeät käyttöliittymät nopeuttavat käyttöönottoa. Pääkäyttäjien käyttöönottokoulutus sisältyy toimitukseen. Jatkokehitys (esim. uudet toiminnallisuudet, näkymät tai jopa kokonaiset työkalut) onnistuvat, samoin käyttäjätunnistus ja integraatiot.

MODERNI & AJANMUKAINEN

The Perfect Fit.® -prosessityökalu on modernia tiedonhallintaa! Etsitkö dokumentinhallntajärjestelmää? Kokeile tätä.

TUrvallinen

Varmuuskopioitu yksityinen pilvipalvelu ammattitason palvelimella (UpCloud). Dedikoitu asennus. SSL-sertifikaatti. HTTPS. Oma tietokanta. Tunnistus.

Helposti lähestyttävä

Gemilo Oy on suomalainen yhtiö. Ohjelmistoa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa. Asiakaspalvelumme ei ole robotti. Sopivankokoinen toimittaja!

Tarpeeksi järeä

Integroinnit. Uusimmat selaimet. Windows, Android, iOS, Linux. Tietokannat. Flask. HTML5. Python+Bootstrap. Json. REST.

Ajan tasalla

Gemilo EIM -ohjelmisto päivittyy vuosittain. Uutta tulee yhtiön omana kehitystyönä että asiakkaiden kanssa. Versiopäivitys sis. kuukausimaksuun.

EU:n tietosuoja-asetus

Gemilo EIM on rekisterinpitäjälle GDPR:n mukainen tapa kerätä, käyttää ja säilyttää henkilötietoja. Gemilo Oy on rekisterin käsittelijä. Omistatte tietonne.

Esimerkkejä millaiselta Gemilo EIM näyttää

Gemilo EIM -moniohjelmisto sisältää yhtiönne tarvitsemat työkalut. The Perfect Fit ™ Älykäs ja hyvännäköinen.

<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>