1. Työsopimukset

Yhdistetään Gemilo HR -palvelun työkaluihin Gemilo Sopimustenhallinta ja toteutetaan työsuhteiden hallintaprosessi. Tallessa menneet, voimassa olevat ja tulevat työsopimukset. Tarvittaessa myös vahva sähköinen allekirjoitus. Toteutus kevyesti sopimustaulukkona ja sopimushaulla tai tilaa toteutus, jossa tehdään teille sähköinen työsopimus-prosessi.

2. Työntekijälle annettava opetus ja ohjaus

Laki edellyttää, että työnantaja perehdyttää työntekijänsä riittävästi. Lakisääteisten ohjeiden jakaminen onnistuu Gemilo HR:n käsikirjalla. Koko henkilöstön ohjeistus on kätevämpää Gemilo HR:ssä kuin sähköpostissa, jossa jo lähetettyä viestiä ei enää pysty muuttamaan. Ohjeistusta pystyy tarkentamaan liiketoiminta-alueittain niiden omissa käsikirjoissa. Jakamalla henkilökohtaiset ohjeet esimiehen ja työntekijän yhteisessä työntekijän työsopimusta koskevassa projektissa, jonne muilla ei ole pääsyä, asian käsittelyhistoria on tallessa niin, että siihen voi palata tarvittaessa. Arkaluontoisia tietoja ei kannata käsitellä tai säilyttää sähköpostissa!

3. Työhyvinvointi ja työturvallisuus

Työterveyden yhteystiedot sähköisellä ilmoitustaululla ovat saatavilla, vaikka henkilö ei olisi työpaikallaan. Työturvallisuutta koskevat ilmoitukset saadaan käsiteltyä. Työhyvinvointi-, työturvallisuus- ja työsuojelu-dokumentit yksissä kansissa.