Rahoitus - hyödynnä Tekesin innovaatioseteli

Tredean innovaatioseteli

Gemilo on mukana innovaatioseteli-toimittajissa. Hae teille sopivaa palvelua Gemilo-hakusanalla katalogista ja valitse meidät. Lue lisää palveluista, joita voit tilata innovaatiosetelillä rahoitettuna, jos arpaonni suosii yhtiötänne. Muista hakea viimeistään su 17.9.2017.

Yksi suosituista palveluista on asiantuntijapalvelumme älykkääseen tiedonhallintaan.

Älykäs tiedonhallinta - asiantuntijapalvelut 5000 euroa + alv

Kun haluat nostaa tuottavuutta, saada aikaan säästöjä ja/tai tehdä enemmän tulosta, jotta yhtiönne on helpompi kasvaa ja kansainvälistyä, tilaa tämä paketti. Olet ehkä jo huomannut ns. hukka-kohteita yhtiössänne, mutta et ole varma, mitä niille tulisi tehdä. Johtonne on saattanut tunnistaa, että tiedonhallinnassa on kehitettävää tai saanut siitä henkilökunnalta palautetta.

Gemilon Älykäs tiedonhallinta -asiantuntijapalvelut on kattavin kokonaisuus. Johtonne kanssa muodostetaan toimenpidelista, miten edetään ja mitkä ovat kolme päätavoitetta kokeilulle. Sen jälkeen tehdään pitkäjänteiseen lopputulokseen tähtäävä kokeilu, jolla yhtiönne testaa älykästä tiedonhallintaa käytännön toiminnassa 6-12 kuukautta. Näin näette, toimiiko valittu malli ja strategia ja onko siitä apua kasvuun / kansainvälistymiseen haluamallanne tavalla.

KONSULTOINTI

Asiantuntija perehtyy toimialaanne, taustamateriaaleihin, yhtiönne nykyisten tietojärjestelmien tilaan. Hän haastattelee yhtiönne johtoa ja henkilökuntaa. Saatte asiantuntijalta käytännön toimenpidelistan, joka sovitaan yhtiönne johdon kanssa. Toimenpidelistasta valitaan kokeiluun ne liiketoiminnan osa-alueet tai yksittäinen liiketoimintaprosessi, jonka kehittämisestä on eniten hyötyä kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittamiseksi. Päätöstapaamisessa käydään läpi, mitä opittiin, mitä jatkokehitettävää mahdollisesti jäi ja päätetään, muodostuiko mallista niin toimiva, että se jää yhtiöllenne pysyvään käyttöön.

TAPAAMISET

Aloitus, 2-3 katselmointia tilaajan luona, päätös.

KOKEILU

Kokeilussa valitut toimintatavat vakiintuvat samalla osaksi organisaationne toimivaa arkea. Kokeilukulttuurin ansiosta työ ei jää vain strategian tasolle.

SUOSITUKSET

Asiantuntijamme kartoittaa kokeilusta saadut kokemukset. Tarvitsemme tilaajalta yhteyshenkilön, jonka kanssa sovitaan käytännön eteneminen ja jolta saadaan kootusti palaute johdolta ja henkilökunnalta kokeilun ajalta. Jos kokeiluun on otettu mukaan jälleenmyyjiä, alihankkijoita tai asiakkaita, sovitaan heidän palautteensa kerääminen erikseen.

RESURSSIT

Työhön osallistuvat ensisijaisesti tilaajayrityksen johto ja avainhenkilöt yhdessä Gemilo Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Yhteyshenkilönä ja asiantuntijana tapaamisissa on Katri Lietsala. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus digitalisaatiosta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Toimittajana paketissa on Gemilo Oy. Yhtiö on toteuttanut onnistuneesti useita projekteja, joissa on saatu mm. sisäisen sähköpostiin määrää vähenemään, vähennettyä työrutiineja, joihin on aiemmin liittynyt paljon manuaalista käsin tehtävää raportointia (esim. paperilomakkeita, Exceleitä tai vanhentuneita tietojärjestelmiä). Halutessanne Lietsala ehdottaa myös käytännön toimintaprosesseihin muutoksia, jotta toimintanne on tehokasta ja mahdollisten virheiden määrää saadaan minimoitua.Tekesin Innovaatioseteli

Tekesin Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Teillä on erinomaiset mahdollisuudet saada rahoitusta, jos yrityksenne on pieni tai keskisuuri ja yrityksellä on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.

Gemilo Oy on Tekesin innovaatioseteli-toimittaja.

Lue lisää innovaatiosetelistä Tekesin sivulta, jonka kautta pääset myös Tekesin asiointipalveluun tekemään innovaatioseteli-hakemuksen.


Kysyttävää? Soita numeroon 040 7499072.


TEEMAT

Tiedonhallinta, toiminnanohjaus, datan visualisointi, järjestelmäintegraatiot, sähköiset sopimukset, sähköiset tarjoukset, työn johtamisen innovaatiot, konsultointi, digitalisaatio, digitaalinen toimintamalli, sähköinen asiointi, esiselvitykset, toiminnan kehittäminen, työn mielekkyys, työn tuottavuus, kustannussäästöt, järjestelmäintegraatiot, datan visualisointi, ideakanava, ideoiden kerääminen, innovaatiot, henkilökunnan aloitteet, asiakaskokemus, asiakaspalvelun kehittäminen, tuoteinnovaatiot

Yhteydenottopyyntö