Rahoitus - hyödynnä Tekesin innovaatioseteli


Tekesin Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Teillä on erinomaiset mahdollisuudet saada rahoitusta, jos yrityksenne on pieni tai keskisuuri ja yrityksellä on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.

Gemilo Oyon Tekesin innovaatioseteli-toimittaja.

Lue lisää innovaatiosetelistä Tekesin sivulta, jonka kautta pääset myös Tekesin asiointipalveluun tekemään innovaatioseteli-hakemuksen.


Kysyttävää? Soita numeroon 040 7499072.


TEEMAT

Tiedonhallinta, toiminnanohjaus, datan visualisointi, järjestelmäintegraatiot, sähköiset sopimukset, sähköiset tarjoukset, työn johtamisen innovaatiot, konsultointi, digitalisaatio, digitaalinen toimintamalli, sähköinen asiointi, esiselvitykset, toiminnan kehittäminen, työn mielekkyys, työn tuottavuus, kustannussäästöt, järjestelmäintegraatiot, datan visualisointi, ideakanava, ideoiden kerääminen, innovaatiot, henkilökunnan aloitteet, asiakaskokemus, asiakaspalvelun kehittäminen, tuoteinnovaatiot

Yhteydenottopyyntö