Gemilo EIM - Logistiikka

Tavaran vastaanotto ja lähetykset

Gemilo EIM -moniohjelmistossa on selkeä ja helppokäyttöinen Saapuvat / Lähtevät tavarat -työkalu. Ottamalla työkalun käyttöön tiedätte, missä tavara on, kuka tavaraa odottaa, onko se otettu vastaan ja milloin, kuka on käsitellyt tavaraa viimeksi, joko tavara lähti eteenpäin, onko se välivarastossa..

Tämä kevyt valmisohjelmisto soveltuu esimerkiksi vaihteen käyttöön, näyttelytiloihin, messuhalleille, kongressitaloille, museoihin ja varastoihin. Kaikkiin niihin paikkoihin, joihin otetaan vastaan tavaraa ja joista luovutetaan tavaraa eteenpäin.

Kuljetusyhtiön toiminnanohjaus ja tiedonhallinta

Meillä on valikoimassa myös sopiva ratkaisu laajamittaiseen usean eri kuljetusyhtiön liikennöintiä hoitavan logistiikkayhtiön toiminnanohjausjärjestelmäksi.

Kun liiketoimintasi tulot tulevat tavarakuljetuksista, valitse Gemilo Logistiikka (Gemilo Logistics).

Tavarakuljetusten hallinnointiohjelmisto sisältää:

  • kuljetukset: tilaaja, lähettäjä, vastaanottaja, vienti/tuonti laivatietoineen, rundtour, liikennöitsijä, kuljettaja, vetoauto, perävaunu, lastausaika, purkuaika, tieto missä vaiheessa kuljetus on
  • lähetykset: lastaus- ja purkuosoitteiden hallinta, lastausajat, purkuajat, poikkeamat, erityisohjeet tai vaatimukset
  • tavarat: nimikkeet, määrät, poikkeamat, kuljetuslämpötilat, ota kuva kännykällä (esim. rahtia koskevan poikkeaman raportointi)
  • rahtikirjat, sähköinen cmr-lomake
  • kalusto: kuljetuskaluston tiedot, huolto- ja vakuutushälytykset: vetoauto, perävaunu, mahdolliset muut kuljetusalan yrityksen kalustot
  • henkilöstörekisteri ja alihankkijarekisteri: kuljettajat, liikennöitsijät ja heidän lupiin, vakuutuksiin, koulutuksiin liittyvät hälytykset, ohjeistus
  • myynnin johtaminen (crm: spottitarjoukset, tilauspyynnöt, hinnastot, kuljetusyhtiön asiakasrekisteri, kontaktit, myyntitilastot)
  • laskutus: laskuaineistojen luominen kuljetusyhtiön hoitamista tilauksista, tilitykset liikennöitsijöille, integroitavissa käyttämäänne taloushallinnan ohjelmistoon

Kuljettajien keikka-ohjelma toimii mobiilisti. Selkeää käyttöliittymää on helppo käyttää tien päällä ja lastaus-, purkupaikoilla. Kuljettaja suunnittelee itse ajoreittinsä.

Toimistolle kuljetusten suunnitteluun, seurantaan ja laskutukseen teimme omat suunnittelu- ja raporttinäkymät. Huomioitu myös ajojärjestelijöiden ja hallinnon näkökulmasta käytettävyys.

Alunperin ohjelmisto on suunniteltu vaativan, laajaan käyttöön yhtiölle, joka hoitaa useita erilaisia kuljetuksia kokoamalla täyden auton eri lähetyksistä ja jolla on käytössään usean eri liikennöitsijän resurssit (kuljettajat ja kalusto) kuljetusten hoitamiseen.

Tilaa selkeä ja tehokas paketti.

Soita Gemilon toimitusjohtaja Katri Lietsala, 040 7499072.

Yhteydenottopyyntö