Ohjelmistotoimitus käyttöönotolla ja ylläpidettynä

Toimitamme teille The Perfect fit™ - tai Valmisohjelmisto-paketissa Gemilon moniohjelmiston vaatimustenne mukaisesti toteutettuna ja käyttöönotettuna. Järjestelmä on pilvipalvelu ja suunniteltu kovaan yrityskäyttöön.

Meistä tykätään. Moniohjelmisto on selkeä, helppokäyttöinen ja markkinoiden parhaiten kustomoitava. Järjestelmä tukee älykästä tiedonhallintaa, myyntiä ja toiminnanohjausta.

Tietoturvallinen valmisohjelmisto

Valmisohjelmistossa valitsette yhden tai useamman ohjelmiston Gemilon ohjelmistoperheen valikoimasta yhdessä myyjän kanssa. Myyjälle vahvistetaan tilaus joko hyväksymällä tarjous, joka on samalla sopimus tai erillisellä sopimuksella (toimitus/palvelusopimus).

Toimittaja kokoaa valitsemanne työkalut järjestelmä-asennukseen, joka toimii pilvipalveluna nettiyhteyden ja uusimpien nettiselainten yli. Jos teillä on oma domain-nimi, se on ok. Palvelu voidaan uudelleenohjata niin, että se avautuu haluamastanne domainista. Domain-nimeä ei ole pakko olla. Ohjelmiston oletusosoite on asiakkaannimi.mygemilo.com.

Palvelu testataan automaattitesteillä ja pääkäyttäjänne saavat käyttäjätunnukset, joilla he kirjautuvat palveluun. Pääkäyttäjä pystyy itse hallinnoimaan eli lisäämään ja sulkemaan käyttäjiä ylläpidon hallintapaneelissa.

Ohjelmistosta pidetään 1-3 tapaamista ja viimeisessä tapaamisessa varmistetaan käyttöönotto pääkäyttäjien koulutuksella (kesto 2 tuntia), johon voi osallistua myös muuta henkilökuntaa.

Käyttäjätunnus on aina henkilökohtainen. Järjestelmästä saa salasanat uusittua automaattisesti. Ylläpitäjän on mahdollista pakottaa salasanojen vaihto käyttäjille tai vaihtaa yksittäisen käyttäjän salasana. Jos kutsukoodit ja sähköpostikutsut on jätetty päälle, myös henkilökunta itse pystyy pyytämään uusia käyttäjiä mukaan ilman, että se työllistää pääkäyttäjää.

Lisäksi sovitaan mahdollisestä käyttäjätunnistuksesta ja yritysilmeen hyödyntämisestä ohjelmistossa niin, että tilaaja saa oman logonsa palveluun ja väritys muutetaan vastaamaan yrityksen visuaalista ohjetta.

Käyttäjätunnistus koskee yleensä vain keskisuuria ja suuria yrityksiä. Yritysilmeen mukainen kaunistus tehdään pientenkin yritysten edullisille Gemilo-moniohjelmistoasennuksille! Näin palvelu näyttää ja tuntuu omalta.

MAKSULLISET LISÄPALVELUT
Kaikkien käyttäjien lisääminen palveluun ja oikeusryhmien tarkastaminen.
Valmisohjelmistoon omat dokumenttipohjat, niistä tulostettavat pdf-tiedostot ja valmistilastot.
Lisäkoulutukset.
Datan siirto aiemmasta järjestelmästä uuteen järjestelmään.


The Perfect fit™-paketti

Valitsette myyjän kanssa teille sopivimmat työkalut vasta sen jälkeen, kun toimittajana olemme käyneet läpi kanssanne toimintatapojanne, nykyisiä tuottavuutta syöviä rutiineja ja hahmottaneet yhdessä käsittely- ja päätöksentekoprosessit. Kartoitetaan, mitä tuloksia halutaan saada aikaan ja millaisista tilastoista ja raporteista on eniten hyötyä. Mietitään, mitä halutaan näyttää toimitusjohtajalle, ylimmälle johdolle, hallinnolle, omistajille, hallitukselle, työntekijöille, alihankkijoille, asiakkaille..

Paketti sisältää

1. DIGITALISAATIO - ASIANTUNTIJAPALVELUT
2. ASENNUS JA TEKNINEN TOTEUTUS
3. KATSELMOINNIT
4. MAKSUTTOMAT MUUTOKSET
5. KOULUTUKSET
6. KÄYTTÖTUKI JA YLLÄPITO
7. MAHDOLLINEN JATKOKEHITYS - MAKSULLISET MUUTOKSET

Olemme nopea toimittaja ammattilaisen ottein.

Kehitystyössä meitä auttavat geneeriset komponentit, joita yhdistelemällä pystymme vastaamaan asiakkaan toiveisiin.

Työ alkaa vaatimusmäärittelystä, jossa selvitetään tiedonhallinnan vaatimukset sekä nykytilanne. Tavoitteena on aina hyödyntää myös olemassa oleva data.

Toimitusprojektien koot vaihtelevat. Hintaan vaikuttavat asiakkaan vaatimukset, valitut työkalut ja mahdolliset järjestelmä-integraatiot.

Yhteyshenkilö asiakkaalle ja käyttöönotto

Projektissa on pysyvä yhteyshenkilö asiakkaalle koko projektin ajan. Käyttöönottovaiheessa asiakas saa oman sähköisen MyGemilo.com-asiakaspalvelukanavan, jonne kootaan kaikki palveluunne liittyvät tiedot ja jossa asiakastuki auttaa palvelusoipmuksessa sovituin ehdoin.

Suosittelemme yhteisömanageri-palvelua käyttöönottovaiheeseen etenkin isoissa yhtiöissä. Toimitamme myös koulutuksia sekä itse että yhteistyökumppaniemme kautta.

Palvelusopimus

Käytöönoton jälkeen alkaa palvelusopimus.

Palvelusta maksetaan kiinteä kuukausimaksu tai käyttäjälisenssit, jotka perustuvat käyttäjämäärään. Palvelusopimuksen hintaan vaikuttaa myös palvelimen koko ja se, miten pitkältä ajalta asiakas haluaa säilyttää varmuuskopioita. Katso hinnasto.

Gemilo-järjestelmä on aktiivisessa kehitysvaiheessa ja pitkän elinkaaren ohjelmistoperhe. Palvelun käyttäminen ei edellytä koodausosaamista käyttäjältä eikä omaa palvelinta tai erillisasennuksia laitteisiin. Olemme erittän helppo kumppani tietohallinnolle, mutta jos sinulla ei ole omaa tietohallintoa, se ei haittaa mitään, koska koko ylläpito järjestyy Gemilon kautta.

Alihankinta tai white label?

Mainostoimisto, viestintätoimisto, tutkimusorganisaatio. Käytä Gemiloa teknisenä asiantuntijana vaativissa ratkaisuissa, joissa asiakas haluaa enemmän kuin tavallista.

White label -toteutus on kiinnostava vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat perustaa oman asiakasyhteisön tai toimittaa omalle asiakkaalleen kattavamman toimituksen. Esimerkiksi kansallinen palvelu Työalusta on Gemilon toimittama yhteisöalusta osaajahaulla. Se perustuu pitkälle kustomoituun tilaajan omaan ansaintamalliin sovitettuun ratkaisuun.

Täydellinen käyttäjähallinta odottaa valmiina, kuten erilaiset profiilit. Rakenteistettu data mahdollistaa datalouhinnan ja data-analytiikan paremmin kuin perinteiset järjestelmät.

Me omistamme järjestelmän teknologian, mutta konsepti, asiakkaat ja sisällöt ovat sinun. Win-win. Säästät teknologiainvestoinneissa ja pääset keskittymään heti myyntiin ja markkinointiin nopeammin kuin aloittamalla alusta. Järjestelmästä saa ulos kaikki sisällöt, jos jostain syystä et enää haluaisikaan Gemilon järjestelmää taustalle. Ns. vendor lock -tilannetta ei synny.


Ota yhteys myyntiin. myynti@gemilo.com

Yhteydenottopyyntö