Lisätietoa toimitustavasta

Toimitamme pilvipalveluna ohjelmiston, joka sovitetaan asiakkaan omaan liiketoimintaan.

Ohjelmistomme soveltuvat erinomaisesti moderniin, tehokkaaseen tiedonhallintaan. Ohjelmistoa on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa vuodesta 2008. Gemilon tuoteperhe sisältää valmistuotteet asiakkaille, jotka etsivät mahdollisimman valmista ilman isoja projekteja.

Asiakkaille, jotka haluavat mukauttaa järjestelmää omaan digitaaliseen toimintamalliinsa, suosittelemme erillistä toimitusprojektia. Toimitusprojektissa palvelu rakennetaan asiakaslähtöisesti tutustumalla ensin asiakkaan nykyiseen toimintaympäristöön. Valmisohjelmistoissa riittää pelkkä käyttöönottovaihe.

Meiltä voi tilata toimituksen kummalla tahansa tavalla.

Olemme nopea toimittaja ammattilaisen ottein.

Kehitystyössä meitä auttavat geneeriset komponentit, joita yhdistelemällä pystymme vastaamaan asiakkaan toiveisiin.

Työ alkaa vaatimusmäärittelystä, jossa selvitetään tiedonhallinnan vaatimukset sekä nykytilanne. Tavoitteena on aina hyödyntää myös olemassa oleva data.

Toimitusprojektien koot vaihtelevat. Hintaan vaikuttavat asiakkaan vaatimukset, valitut työkalut ja mahdolliset järjestelmä-integraatiot.

Yhteyshenkilö asiakkaalle ja käyttöönotto

Projektissa on pysyvä yhteyshenkilö asiakkaalle koko projektin ajan. Käyttöönottovaiheessa asiakas saa oman sähköisen MyGemilo.com-asiakaspalvelukanavan, jonne kootaan kaikki palveluunne liittyvät tiedot ja jossa asiakastuki auttaa palvelusoipmuksessa sovituin ehdoin.

Suosittelemme yhteisömanageri-palvelua käyttöönottovaiheeseen etenkin isoissa yhtiöissä. Toimitamme myös koulutuksia sekä itse että yhteistyökumppaniemme kautta.

Palvelusopimus

Käytöönoton jälkeen alkaa palvelusopimus.

Palvelusta maksetaan kiinteä kuukausimaksu tai käyttäjälisenssit, jotka perustuvat käyttäjämäärään. Palvelusopimuksen hintaan vaikuttaa myös palvelimen koko ja se, miten pitkältä ajalta asiakas haluaa säilyttää varmuuskopioita. Katso hinnasto.

Gemilo-järjestelmä on aktiivisessa kehitysvaiheessa ja pitkän elinkaaren ohjelmistoperhe. Palvelun käyttäminen ei edellytä koodausosaamista käyttäjältä eikä omaa palvelinta tai erillisasennuksia laitteisiin. Olemme erittän helppo kumppani tietohallinnolle, mutta jos sinulla ei ole omaa tietohallintoa, se ei haittaa mitään, koska koko ylläpito järjestyy Gemilon kautta.

Alihankinta tai white label?

Mainostoimisto, viestintätoimisto, tutkimusorganisaatio. Käytä Gemiloa teknisenä asiantuntijana vaativissa ratkaisuissa, joissa asiakas haluaa enemmän kuin tavallista.

White label -toteutus on kiinnostava vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat perustaa oman asiakasyhteisön tai toimittaa omalle asiakkaalleen kattavamman toimituksen.

Täydellinen käyttäjähallinta odottaa valmiina, kuten erilaiset profiilit. Rakenteistettu data mahdollistaa datalouhinnan ja data-analytiikan paremmin kuin perinteiset järjestelmät.

Me omistamme järjestelmän teknologian, mutta konsepti, asiakkaat ja sisällöt ovat sinun. Win-win. Säästät teknologiainvestoinneissa ja pääset keskittymään heti myyntiin ja markkinointiin nopeammin kuin aloittamalla alusta. Järjestelmästä saa ulos kaikki sisällöt, jos jostain syystä et enää haluaisikaan Gemilon järjestelmää taustalle. Ns. vendor lock -tilannetta ei synny.

Jutellaan lisää tästä aiheesta. Jätä yhteystietosi.

Yhteydenottopyyntö