Asiakas- ja toimittajarekisteri on sähköinen henkilötietorekisteri.

Luotettava tietosuojamalli henkilötietojen käsittelyyn.

TE OMISTATTE SISÄLLÖT.
Yhtiönne on palvelussa Rekisterinpitäjä ja Gemilo Oy Rekisterinkäsittelijä.
Emme luovuta tietoja EU- tai ETA-alueiden ulkopuolelle, ellei se ole tilaajan oma vaatimus.

OSOITUSVELVOLLISUUS
Henkilötietojen elinikä seurataan automaattisesti. Ohjelmistossa on kätevä valmiiksi mietitty tapa, miten merkitään ja osoitetaan käsittely- ja säilytysperusteet (GDPR). Tiedätte, kuka lisäsi henkilötiedot ja miksi. Pystytte osoittamaan, kenellä on pääsy henkilötietoihin. Teillä on työkalu henkilötiedon anonymisointiin ja poistoon.

INTEGROITAVA
Etsittekö ratkaisua, joka voidaan integroida osaksi toiminnanohjausjärjestelmää, tuotannonohjausjärjestelmää, olemassa olevaa CRM:ää, tilausjärjestelmää tai muuta ohjelmistoa? Gemilo Oy on kiltti kotimainen ohjelmistotoimittaja, jolla on järjettömän hyvä rajapinta-osaaminen. Toimitamme! Todennäköisesti murto-osalla hinnasta, mitä isommat ohjelmistoyhtiöt pyytävät ja edullisemmin mitä in house -kehitys maksaisi teillä.

#siirtotiedostot #rajapinnat #asiakasrekisterit #toimittajarekisterit #jäsenrekisterit #kumppanirekisterit #henkilötietojen hallinta #elinkaari #elinikä #säilytysperusteet #käsittelyperusteet #henkilötietohaku #kontaktitietokanta #markkinointikiellot #tarkastuspyynnöt #pseudonymisointi #ilmoittaminen #tietosuojapolitiikka

Asiakas- ja toimittajarekisteri kuuluu oletuksena Gemilo CRM - ja Ilmo-ohjelmiston työkaluihin. Osa asiakkaista haluaa vain rekisterin (tietokanta haulla), johon pääsee mobiilisti. Niinpä toimitamme myös pelkkää rekisteri-työkalua.