Tekniset tiedot

Mobiili.
Ylläpidetty pilvipalvelu, joka on automaattisesti varmuuskopioitu. 
Kielet: suomi, englanti.Käyttöjärjestelmät: Windows, Mac OS, iOs, Android, Linux
Selaimet: Uusimmat modernit www-selaimet
Tietoturva: Käyttäjätunnistus. SSL-sertifikaatti (https://).
Tietosuoja: Tilaaja on rekisterinpitäjä. Gemilo Oy rekisterinkäsittelijä.
SLA 98,7 %

Palvelun käyttö edellyttää Internet-yhteyttä.

Olet löytänyt mitä tarvitsette. MyGemilo CRM projektinhallintaohjelmalla ja työajanseurannalla arkkitehtitoimistoille on oikea valinta.

Gemilo Oy toteutti arkkitehtitoimistoille valmiin tuotantoprosessin tehtävienhallintaan projekteissa, jotta arkkitehtitoimiston.

  1. Systemaattinen pilvipalvelu avuksi. Liiketoiminnan asiat yhdessä järjestelmässä kätevästi johdettavissa. Hyödynnä Asiantuntijayrityksen ERP -paketin kaikki ominaisuudet!
  2. Projektiliiketoiminnan helpottuminen. Kokonaiskuva yrittäjälle ja työntekijä tietää. Räätälöitynä arkkitehtitoimiston työhön sopivilla tehtäväkategorioilla ja omalla prosessilla, joka on heti käyttövalmis.
  3. Lakisääteiset asiat yhdessä paikassa. Paketti sisältää erinomaisen tuen työsuhteiden hallintaan ja keventää arkkitehtitoimiston omistajan työtä. Erittäin toimiva apuväline silloin, kun ei vielä palkata erillistä hr-koordinaattoria tai palkkasihteeriä eikä ole varsinaista henkilöstöhallinnon yksikköäkään tuottamassa henkilöstöpalveluita.

Mukana myös laskutusta helpottamaan laskutus-palikka, jotta huomataan laskuttaa kaikki. Myös maksulliset lisätyöt, jotta päästään eroon laskuhukasta.

Oletko kirjanpitäjä ja palkanlaskija, joka hoitaa arkkitehtitoimistojen taloushallintoa?

Asiantuntijayrityksen ERP -ohjelma tuo lisätuloa kirjanpitotoimistolle ja auttaa hoitamaan systemaattisesti juoksevia palkanmaksuun liittyviä asioita, jotta vähemmän asioita tarvitsee sopia ja säilyttää enää sähköpostissa. Kumppanuudet: Gemilon perustaja, toimitusjohtaja Katri Lietsala, p. 040 7499072.