1. Työnantajamielikuva

Ota vastaan työnhakijoiden hakemukset tietokantaan sähköpostin sijasta. Rekrysuora lähettää hakijalle automaattisesti sähköpostiviestin kiitokseksi hakemuksesta.

2. Ajansäästö

Miksi käyttäisitte enää aikaa hakemusten siirtelyyn manuaalisesti, kun Rekrysuoran automatiikan avulla hakemukset ovat heti tallessa oikeassa paikasas työpaikan hakijan tallennettua hakulomakkeensa. Näette hakemuksista, onko hakemusta käsitelty vielä ja mikä oli lopputulos kunkin hakijan hakemukselle.

3. Käyttömukavuus, ei edellytä koodaustaitoja!

Rekrysuoran visuaalinen hakemuseditori auttaa tekemään hakemuslomakkeen ilman, että lomakkeen tekijän tarvitsee osata koodata. Tee itse yksi tai useampi hakemuslomake. Rekrysuora ohjaa työpaikkahakemukset oikeisiin suoriin ja näin hakemusten käsittely helpottuu.

4. Tehokas haku

Kun hakemukset ovat tallessa yhdessä paikassa, teidän on paljon helpompi löytää oikea tekijä. Mitä pidempi työpaikkahakemusten säilytysaika on sovittu hakijoiden kanssa hakemuksen jättövaiheessa, sen tärkeämpää, että teillä on tehokas haku. Jos hakemuksiin ja niiden liitteisiin ei ole teillä vielä tehokasta hakua, mitä hyötyä hakemusten säilyttämisestä on? Tekijöiden löytäminen on liian vaivalloista ilman kunnollista hakua. Valitse siksi Rekrysuora. Rekrysuoran mukana tulee tehokas haku, joka hakee myös liitetiedostojen sisältä.

5. Henkilöstöhallinnon automaatio

Rekrysuora laskee hakijoiden määrän per haku automaattisesti ja näyttää hakemukset taulukossa uusin hakemus ylimpänä. Hakijan hakemuksen tiedoista saa henkilötiedot sähköiseksi käyntikortiksi nappia painamalla. Teidän ei tarvitse käsin enää naputella uudelleen samoja henkilötietoja (etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), jotka hakija on jo itse kirjoittanut hakemukseen, jos tarvitsette yhteystiedot esim. yhteystietolistaksi hakijoiden kontaktointia varten. Yhteystietolistan kontaktit saa ladattua Exceliin. Enää ei lähdetäkään Excel edellä, vaan Excel (siirtotiedosto) otetaan vasta lopuksi, jos tarvitaan.

6. Tietosuoja ja tietoturva

Rekrysuora on MyGemilo-ohjelmistoperheen ohjelma, jota ylläpitää ja kehittää tamperelainen Gemilo Oy. Tietoja säilytetään Suomessa ja palvelunne on sertifikaatilla suojattu (https://). Automaattinen varmuuskopiointi. Tilaaja on Rekrysuorassa henkilötietojen rekisterinpitäjä ja Gemilo Oy rekisterin käsittelijä tilaajan lukuun. Pääsy palveluun on suojattu kirjautumisella, joka edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa.