Strategian vaikutukset toimintaan

Gemilon uutuus syyskuulle on strategiatyökalu, joka vahvistaa yritysten ylimmälle johdolle ja hallituksille suunniteltuja työkaluja. Esityslistat ja pöytäkirjat -työkalu helpotti jo hallitustyöskentelyä ja säästää sähköisellä allekirjoituksella hallinnollista vaivaa. Sen lisäksi onnistunut sopimustenhallinta vähensi johdon ja yhtiön taloudellisia riskejä ja nyt - ensi kuusta alkaen - uusimpana uutena tuomme yritysasiakkaille sopivan tukityökalun strategian toteuttamiseen ja seurantaan.

Strategia ei jää irralleen toiminnasta, vaan yhdistyy tavoitteet asettamalla eri toimenpiteisiin. Saadaan siis joukkuepeliin sopivalla tyylillä myös syöttö lapaan takaisin eikä vain lauota tyhjään maaliin sillä välin, kun toisessa kaukalossa oma porukka pelaa eri matsia - tai jopa eri lajia.

Strategia-työkalussa toimenpide voi olla mikä tahansa järjestelmään lisätty sisältö metatietoineen tai rajapinnan yli toisesta järjestelmästä kerätty tieto. Toimenpiteitä ei raportoida jälkikäteen, vaan toimenpiteet suunnitellaan, toteutetaan ja lisäarvona (tiedon sivuvirta) syntyy automaattinen raportointi strategiaan. Nähdään, mistä aineksista kakku oikeasti koostuu.

Reaaliaikainen strategisten tavoitteiden seuranta! Jos ei ole toimenpiteitä tehty, ehkä tavoitetta ei ole sisäistetty tai se on tarkoituksella jätetty ottamatta huomioon? Strategian jälkihoito-ohjelmisto näyttää ajoissa, onko strategia etenemässä. Se näyttää, vaikuttaako strategia oikeasti toimintaan.

Oletko itse huomannut, että tavallinen strategia-julkaisu voi jäädä irralliseksi Powerpoint-setiksi tai pdf-tiedostoksi eikä tavoita arjessa työntekijöitä? Etsimme pilottiasiakkaita. Ota yhteyttä.

Tuote sopii myös johdon konsulteille ja strategiatyöpajojen vetäjille. Tarjoa asiakkaallenne pidempi asiakkuus kuin yksittäiset konsulttipäivät. Lisätietoa allekirjoittaneelta tai myynti@gemilo.com.

comments powered by Disqus