Fanisivukone muuttui ilmaiseksi!

Arto Liukkonen // Avasimme Fanisivukone.fi -palvelun viime syksynä ja olemme kehittäneet palvelua jatkuvasti eteenpäin palautteen perusteella.

Aiemmin Fanisivukone on tarjonnut vain yhden hinnan 120 €/kk, mutta jatkossa Fanisivukoneessa tulee olemaan kolme eri hinnoittelumallia. Näin voimme tarjota parasta palvelua parhaaseen hintaan kaikille asiakkaillemme. Sosiaalisen median ansaintaan perehtyneet tuntevat mallin freemium-ansaintamallina.

Kerroimme jo aiemmin, miten hyödyllinen Fanisivukone on, jos yritys haluaa luoda itselleen viralliset sivut Facebookiin.

Fanisivukone Personal 0 €/vuosi

Fanisivukone Personal on kaikille käyttäjille ilmainen paketti, johon sisältyvät Fanisivukoneen perusominaisuudet. Paketti soveltuu hyvin pienille ja paikallisille yrityksille, sillä fanisivun fanien maksimimäärä on rajoitettu 250 faniin. Ilmaisversion käyttäjä saa automaattisesti muistutuksen kun rajoitus on ylittymässä.

Etusivu ei lakkaa näkymästä välittömästi, jos käy niin onnekkaasti, että tykkääjien määrä ylittää 250 fania. Fanisivukone muistuttaa käyttäjää rajan lähestyessä.

Personal-versiolla tehdyillä fanisivuilla on aina alareunassa mainosbanneri. Ilmaisena toteutettu paketti ei sisällä käyttötukea.

Fanisivukone Standard 200 €/vuosi

Fanisivukone Standard sisältää useimmille hyödylliset ominaisuudet ja vastaa suurelta osin nykyistä versiota. Uutta on, että fanisivulle on mahdollista upottaa nykyisin myös Youtube-videoita.

Vanhat tilaukset on automaattisesti päivitetty tähän pakettiin tilauskauden loppuun asti ilman lisäkustannuksia. Onneksi olkoon ensimmäisen aallon tilaajille ja kiitos luottamuksesta - teitte hyvät kaupat!

Standard-version fanisivun fanimäärä on rajoitettu 2500 faniin, joka riittää useimmille yrityksille erinomaisesti. Kun raja on ylittymässä, olemme yhteydessä ja kerromme kuinka sivun kanssa tulisi edetä.

Fanisivukone Premium 600 €/vuosi

Fanisivukone Premium tarjoaa täydet mahdollisuudet mille tahansa yritykselle tai tuotteelle. Fanisivulle on mahdollista luoda täysin uusi, yrityksen näköinen teema. Lisäksi fanisivulle voi lisätä kysely- ja arvonta-sovelluksia sekä useampia välilehtiä. Fanimäärää ei tässä paketissa ole rajoitettu.

Lue lisää pakettien eroista ja ota Fanisivukone käyttöösi.

Avainsanat

comments powered by Disqus