Nettivarauskirjan uusi ansaintamalli: Maksu vain varausten määrän mukaan

Katri Lietsala // Varausjärjestelmät yrityksille ja oppilaitoksille perustuvat usein kuukausi- tai vuosimaksuihin sekä erilaisiin lisensseihin. Yksinkertaistimme vuoden alusta Waraamo-ajanvarausjärjestelmän hinnoittelua niin, että pienenkin yrityksen on riskitöntä aloittaa nettivarauskirja mahdollisimman pienillä kustannuksilla ja tarjota asiakkailleen vaivaton ajanvaraus netissä.

Yksittäinen varaus maksaa uusille ajanvarausjärjestelmä-asiakkaille vain 0,03 euroa (+alv 23 %) varaus. Varaajille varauskirja on täysin ilmainen.

Asiakas voi tarkistaa vapaana olevat ajat yrityksen sivulta kirjautumatta nettivarauskirjaan. Näin Waraamo helpottaa välittömästi myös asiakaspalvelupaineita kesken työpäivää, koska turhien puhelujen määrä vähenee.

Mitä enemmän varauksia, sitä enemmän varausjärjestelmää käytetään. Kun yrittäjä maksaa käytön mukaan, sähköisen ajanvarausjärjestelmän toimittaja saa vastaavasti korvauksen järjestelmästä, joka auttaa varausten vastaanottamisessa ja palvelintilasta, jonne asiakastiedot tallennetaan.

Uudistimme hinnoittelun vanavedessä myös Waraamon etusivun tälle vuosikymmenelle. Kiitos graafikollemme!

ps. Lahdessa näyttäisi olevan golfsimulaattoriin vapaita aikoja ja Tampereelta saa kasvohoitoaikoja vielä hyvin torstai-iltapäiväksi - ja vielä paremmin, jos ehdit ennen neljää.

comments powered by Disqus