Gemilo Oy - Kovaa teknologiaa kiltisti

Gemilo toimittaa vaativaan yrityskäyttöön selkeitä moderneja ohjelmistoja, jotta toiminta paineiden alla helpottuu ja olennaisin, ajantasainen tieto on saatavilla, kun sitä tarvitaan. Suomalainen ohjelmistotalo Gemilo Oy tarjoaa vikakorjaukset ja käyttötukea palvelusopimus-asiakkaille lisämaksutta!

Integroinnit? Kyllä! Jatkokehitettävissä? Kyllä!

Katso miten
_tmpl_img_section4

Asiakastiedon hallinta helpommin, keinoja parantaa myyntiä

Gemilon Myyntiprosessi on CRM-ohjelmistoa yksinkertaisempi käyttää. Sillä parannetaan myyntiä. Paketti sisältää asiakasrekisterin sisäänrakennetulla tietosuojalla (GDPR). Ohjelmisto asiakastiedon hallintaan on myynnissä myös erillisohjelmana, jos et halua myyntiin lisäpaukkuja tehokkaasta myyntiprosessista.

Tästä myyntiin lisätehoa

_tmpl_img_section5

Kokonaisvaltainen ajattelutapa

Yksi järjestelmä riittää! Suomalainen Gemilo EIM -ohjelmisto helpottaa merkittävästi myyntiä, sisäistä viestintää, henkilöstöhallintoa, markkinointia, ulkoista viestintää ja toiminnanohjausta.

Dokumentinhallinta, intra, CRM ja ERP samassa järjestelmässä. Saat tarvitsemasi tiedot auki turvallisesti netin yli myös kotoa ja reissussa. Toimii älypuhelimella!

Tavallista kansiota Fiksumpi. Kokeile.

_tmpl_img_section1

Älyarkki on erinomainen työkalu dokumentinhallintaan.

Gemilon Älyarkki on tavallaan verkkolomake, mutta parempi. Ensin kerätään tieto oikealla tavalla, sen jälkeen on näytettävissä selkeä sivu ja tulostettava, ladattava visuaalisesti kaunis pdf liitteineen. Sivulle saatavissa myös keskustelut. Asiakirjan tiedot napin painalluksella siirrettävissä taulukko-ohjelmaan tai rajapinnan yli toiseen järjestelmään.

jatka lukemista

_tmpl_img_section2

Täsmäprintti - hyvännäköistä jälkeä

Gemilo toimittaa vakiodokumentit omalla brändi-ilmeellänne. Visuaalinen ilme koostetaan täsmäprintiksi, jotta asiakirjanne näyttää aina yhtä laadukkaalta, tekipä sen kuka tahansa teillä. Brändi-ilme voi tulla teiltä, mainostoimistolta, viestintätoimistolta tai Gemilolta. Täsmäprintti on arkistokelpoinen tiedosto.

jatka lukemista

_tmpl_img_section3

Valmistilastot tiedon visualisointiin

Gemilon Valmistilastot ovat iso helpotus raportointiin. Sen sijaan, että jonkun pitäisi löytää aikaa tiedon keräämiseen ja visualisointiin, Gemilon data-analytiikka tekee työn puolestanne. Tarvitsemanne olennaiset tilastot kootaan valmistilastoiksi, joita saa suodatettua.

Jatka lukemista

Gemilon valinta on järkevä investointi.

Gemilo Oy toimittaa teille Gemilo EIM -moniohjelmistosta joko yksittäisen työkalun tai kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka on kustomoitavissa kustannustehokkaasti. Ohjelmisto mukautetaan omaan liiketoimintaanne ja toimialaanne sopivaksi. Selkeät käyttöliittymät nopeuttavat käyttöönottoa. Pääkäyttäjien käyttöönottokoulutus sisältyy toimitukseen. Jatkokehitys (esim. uudet toiminnallisuudet, näkymät tai jopa kokonaiset työkalut) onnistuvat, samoin käyttäjätunnistus ja integraatiot.

MODERNI & AJANMUKAINEN

The Perfect Fit.® -prosessityökalu on modernia tiedonhallintaa! Etsitkö dokumentinhallntajärjestelmää? Kokeile tätä.

TUrvallinen

Varmuuskopioitu yksityinen pilvipalvelu ammattitason palvelimella (UpCloud). Dedikoitu asennus. SSL-sertifikaatti. HTTPS. Oma tietokanta. Tunnistus.

Helposti lähestyttävä

Gemilo Oy on suomalainen yhtiö. Ohjelmistoa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa. Asiakaspalvelumme ei ole robotti. Sopivankokoinen toimittaja!

Tarpeeksi järeä

Integroinnit. Uusimmat selaimet. Windows, Android, iOS, Linux. Tietokannat. Flask. HTML5. Python+Bootstrap. Json. REST.

Ajan tasalla

Gemilo EIM -ohjelmisto päivittyy vuosittain. Uutta tulee yhtiön omana kehitystyönä että asiakkaiden kanssa. Versiopäivitys sis. kuukausimaksuun.

EU:n tietosuoja-asetus

Gemilo EIM on rekisterinpitäjälle GDPR:n mukainen tapa kerätä, käyttää ja säilyttää henkilötietoja. Gemilo Oy on rekisterin käsittelijä. Omistatte tietonne.

Esimerkkejä millaiselta Gemilo EIM näyttää

Gemilo EIM -moniohjelmisto sisältää yhtiönne tarvitsemat työkalut. The Perfect Fit ™ Älykäs ja hyvännäköinen.

<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>
<type 'type'>