Gemilo EIM Rubellite on erinomainen, kokonaisvaltainen pk-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimitetaan ylläpidettynä. Gemilon kanssa voit lähteä liikkeelle pienestä parannettavasta asiasta tai laajasta, isosta kokonaisuudesta. Helppokäyttöinen, visuaalinen ohjelmisto ja muutosta tukevat asiantuntijapalvelumme sopivat yrittäjille, joilla ei ole aikaa hukattavaksi.

  • Valitaan yhdessä omaan liiketoimintaasi sopivin kulma, jolla haluatte lähteä liikkeelle. Haluatko myyntiennusteet, lyhentää laskutukseen kuluvaa aikaa? Johtaa tuotantoa ja tekijöitä helpommin ilman turhia häiriöitä? Tarvitsetko tietoa alihankkijoilta? Muutostarpeita sisäisessä viestinnässä ja henkilöstöhallinnossa?
  • Gemilo EIM on erinomaisen helppo ottaa käyttöön! Ylläpito ja järjestelmän sovittaminen omaan liiketoimintaanne sisältyy hintaan.
  • Ratkaisu puhelinsoiton päässä. Soita 040 74 990 72.
Katso miten

_tmpl_img_section4

Reaaliaikainen myyntiennuste

Gemilo EIM Ennuste päivittyy koko ajan ajankohtaisen tiedon pohjalta. Ennusteesta on hyötyä esimerkiksi CRM:ssä, koska sillä saadaan yrityksenne käyttöön automaattiset myyntiraportit ja myyntitilastot.

Ohjelmisto asiakastiedon hallintaan on GDPR-yhteensopiva. Meiltä ei ole takaporttia NSA:lle tai jaella henkilötietoja EU/ETA-alueiden ulkopuolelle, ellei tilaaja niin itse halua.

Tästä myyntiin lisätehoa

_tmpl_img_section5

Kokonaisvaltainen ohjausjärjestelmä CRM:n lisäksi

Kun tilaat Gemilolta toiminnanohjausjärjestelmän (esim. sähköiset työmaat), tarjoamme yrityksellenne CRM:n kaupan päälle.  Etu voimassa uusiin, viimeistään 22.4.2020 mennessä tehtyihin tilauksiin.
Tarjouskoodi #SUJUVA

Myyntiprosessi b2b-liiketoiminnassa kannattaa toteuttaa digitaalisena! Gemilo CRM:n avulla toimitusjohtaja saa tarkastettua silloin kun haluaa, miten myynnissä ja myyjillä menee ja miten on tulossa rahaa taloon, mitkä on jo toimitettu ja mitä saa laskuttaa. Raportit johtoryhmälle ja myyntitiimiltä nappia painamalla - ilman käsityön vaivaa. Myyjälle CRM on muistin tuki, työnantajalle osa kasvavaa liiketoimintaa ja yhtiön riskienhallintaa.

Kun kauppa on voitettu, alkaa toimitus. Gemilo CRM:stä saadaan saumaton, sujuva yhteys tuotantoprosessiin ja tuotannosta takaisin laskutukseen. Pyydä esittely.

Kotimainen CRM

_tmpl_img_section1

Erinomainen teknologiakumppani yrittäjälle ja isoillekin organisaatioille

Gemilo tietää, miten automatisoidaan manuaalisia rutiineja ja helpotetaan tiedonkulkua.

Sujuvoitamme rutiineja, teemme aktiivisesti myös itse ehdotuksia kun opimme tuntemaan asiakkaan. Siksi Gemilo on olemassa ja erinomainen kumppani.

jatka lukemista

_tmpl_img_section2

Tilaa monen järjestelmän sijasta yksi

Gemilo Oy toimittaa tuotannon, talouden, viestinnän, henkilöstöhallinnon käyttöön sähköisiä työkaluja, joissa hyödynnetään rakenteista dataa ja digitaalisia prosesseja asiakkaidemme liiketoiminnan tukemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Gemilo EIM -järjestelmää voi käyttää myös mobiilisti. Paketti sisältää yrittäjän valitsemat työkalut samassa palvelussa yhdellä kuukausihinnalla.

jatka lukemista

_tmpl_img_section3

Tulevaisuutta tehdään jo tänään

Asiakkaanamme on teollisuuden yrityksiä, yrittäjiä (IoT, maanrakennus, logistiikka)  ja kansallinen apteekkiketju. Palvelemme myös useita julkishallinnon toimijoita, esimerkkinä Suomen suurin julkisomisteinen sosiaali- ja terveydenhuollon ict-yhtiö, sairaanhoitopiirin tietohallinto, tutkimuskeskuksia ja tutkimusyksiköitä, ammattikorkeakoulu, yliopisto ja useita kuntia eri puolelta Suomea.

Jatka lukemista

Gemilon valinta on järkevä investointi.

Gemilo Oy toimittaa teille Gemilo EIM -moniohjelmistosta joko yksittäisen työkalun tai kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka on kustomoitavissa kustannustehokkaasti. Ohjelmisto mukautetaan omaan liiketoimintaanne ja toimialaanne sopivaksi. Selkeät käyttöliittymät nopeuttavat käyttöönottoa. Pääkäyttäjien käyttöönottokoulutus sisältyy toimitukseen. Jatkokehitys (esim. uudet toiminnallisuudet, näkymät tai jopa kokonaiset työkalut) onnistuvat, samoin käyttäjätunnistus ja integraatiot.

MODERNI & AJANMUKAINEN

The Perfect Fit.® -prosessityökalu on modernia tiedonhallintaa! Etsitkö dokumentinhallintajärjestelmää? Kokeile tätä.

TUrvallinen

Varmuuskopioitu yksityinen pilvipalvelu ammattitason palvelimella (UpCloud). Dedikoitu asennus. SSL-sertifikaatti. HTTPS. Oma tietokanta. Tunnistus.

Helposti lähestyttävä

Gemilo Oy on suomalainen yhtiö. Ohjelmistoa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa. Asiakaspalvelumme ei ole robotti. Sopivankokoinen toimittaja!

Tarpeeksi järeä

Integroinnit onnistuvat. Windows, Android, iOS, Linux. Tietokannat. Flask. HTML5. Python+Bootstrap. Json. REST.

Ajan tasalla

Gemilo EIM -ohjelmisto päivittyy vuosittain. Palvelu toimii uusimmissa selaimissa ja mobiilisti.

EU:n tietosuoja-asetus

Sisäänrakennettu tietosuoja-työkalu. Omistatte tiedot rekisterinpitäjänä. Gemilo Oy on rekisterin käsittelijä.

Esimerkkejä millaiselta Gemilo EIM näyttää

Gemilo EIM -moniohjelmisto sisältää yhtiönne tarvitsemat työkalut. The Perfect Fit ™ Älykäs ja hyvännäköinen.