Gemilo Oy on oikea kumppani

Gemilo toimittaa teille helpon tavan liiketoiminnan johtamiseen, jotta yrityksesi voi kasvaa olemassa olevilla resursseilla kannattavasti.

1. Onnittelut! SINÄ olet jo päättänyt, että NYT ON AIKA tehdä asiat eri tavalla kuin ennen ja USKALLAT MUUTTAA ASIOITA.
2. Tiedät, että liiketoiminnan johtaminen onnistuu oikealla järjestelmällä, mutta etsit valmista mallia, miten johtaa työtä tuottavasti ja tehokkaasti, ilman kiirettä ja stressiä.

Gemilo on erinomainen valinta, kun etsitte suomalaista järjestelmätoimittajaa ja kattavaa ratkaisua, joka on moderni, helppokäyttöinen ja turvallinen järjestelmä yrityskäyttöön. Gemilosta saatte toimittajan, jolla on pitkä kokemus ja ymmärrys sekä teknologiasta että liiketoiminnan kehittämisestä.

Kolme tapaa tulla Gemilon asiakkaaksi:

 • Tilaa Helppo-käyttöönotto palveluna verkkokaupasta. Valitsemme sinulle yhdessä oikean työkalun, joka avataan teille käyttöön palaverin aikana, kunhan olet ensin itse kertonut, mitä tarvitsette. Saat samalla ohjeet, miten palvelua kannattaa käyttää.
 • Tilaa The Perfect Fit ® -paketti. Gemilo kustomoi MyGemilosta käyttötarkoitukseenne sopivan palvelun. Erinomainen osumatarkkuus. Gemilon järjestelmä on kustomoitavissa joko tuntityönä tai urakkana. Tätä pakettia ei pysty tilaamaan verkosta. Varaa tapaamisaika Gemilon toimitusjohtajalta.
 • Valitse kotimaisesta Gemilo Store -verkkokaupasta jokin Heti valmis -tuote. Voit kokeilla riskittä MyGemiloa 14 päivää ja tilauksen peruminen onnistuu yhdellä sähköpostilla. Jos tuntuu, ettet pääse oikein liikkeelle, muistathan, että voit milloin tahansa varata Gemilolta lisäapua käyttöönottoon. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton.

Gemilo Oy toimii Tampereella. Yhtiö ylläpitää ja kehittää MyGemilo-järjestelmää itse. Palveluun on automaattinen varmuuskopiointi ja se toimii myös mobiilisti. Käyttöliittymä, ohjeita ja asiakaspalvelua suomeksi!

Heti valmis -paketit Gemilo Storessa

Gemilo ERP 
Projektityön ja myynnin johtaminen onnistuneesti yhdellä järjestelmällä. Mukana myös tuntitöiden helpompi laskutus ja työsuhteisiin liittyvien töiden hoitamiseen valmiit mallit. Minuutin tarkka tuntiseuranta.

Gemilo CRM 
Myynnin johtaminen kokonaisvaltaisesti. Sis. mahdollisuudet, kaupat, soittolista-työkalun kylmäsoittoihin ja dynaamiset myyntiraportit. Erinomainen tarjousten hallinta. Helpompi hinnoitella tuotteiden avulla. Tarjous-työkalu auttaa hinnoittelussa ja osaa yhdistää PDF:t yhdeksi tarjoukseksi. Ei sovellu markkinoinnin automaatioon.

Gemilo Asiakkuudet ilman myyntiä, soveltuu esim. asiakaspalveluun.

Gemilo HR-järjestelmä työsuhteiden elinkaari, perehdytykset, poissaolot (lomat ja sairaspoissaolot), työsuhteen dokumentoitu yhteydenpito työnantajan turvaksi.

Kaikkiin paketteihin on saatavissa MyGemilo Tunnit. Timanttinen bonus!

Siirry selaamaan tuotevalikoimaa Gemilo Storessa

Kustomoiva ohjelma yritykselle

The Perfect Fit ® tarkoittaa, että kustomointi onnistuu tuntityönä tai urakkana. Näin systeemistä saadaan asiakkaan liiketoimintaprosessiin sopivin ohjelma toteuttamalla paras kokonaisuus asiakkaan kanssa yhdessä suunnittelemalla.

Gemilon valitsee yritysasiakas, joka haluaa suomalaisen järjestelmätoimittajan, jolta voi tilata tarvittaessa myös muutoksia järjestelmään ja jonka asiakaspalvelu palvelee asiakasta suomeksi. Gemilo Oy on suomalainen järjestelmätoimittaja.

Tilaa Gemilolta kokonaisvaltainen ratkaisu myynnin, tuotannon ja henkilöstön johtamiseen.
Jos käytätte vielä paljon Exceleitä tai vanha järjestelmä on tullut tiensä päähän, suunnitellaan yhdessä, miten eri liiketoimintaprosessit saadaan suoraviivaistettua ja sujuvasti yhdistettyä toisiinsa. Järjestetään, että organisaatio toimii yhdessä entistä paremmin.

Gemilo Oy on oikea teknologiakumppani yrityksenne menestykseen. Haluatko sujuvoittaa esim. 1) myynnin, 2) tuotannon ja 3) henkilöstön johtamista? Gemilon kehittämä suomalainen pilvipalvelu MyGemilo on visuaalinen, moderni, kokonaisvaltainen järjestelmä ja systeemi suoraviivaistaa liiketoimintaprosessit auttaen eri liiketoimintayksiköitä ja tiimejä toimimaan entistä paremmin yhdessä..

Juttele yrittäjän kanssa - Varaa aika
Kokeile maksutta.

Elämme läpinäkyvän työn ja hybridityön aikakautta globaalissa markkinataloudessa. Liiketoiminta on nopeatahtista, samoin maailman muutokset.

 • Näe mielessäsi upeat kasvunäkymät ja tulokset teidän liiketoiminnassanne. Ne kaikki on mahdollista saada, kun johdolla on kirkkaampi ymmärrys omasta liiketoiminnasta helpommin kuin nykyisellä systeemillä.
 • Ihana varmuuden tunne tasaisesta laadusta ja riskittömämpi tulevaisuus, kun valmiit toimintamallit auttavat tekijöitä.
 • Vähemmän hallinnollista hukkatyötä tarkoittaa enemmän aikaa tehdä tulosta ja miettiä strategiaa. Saatte johtaa liiketoimintaanne datan perusteella, kun yhtiön eri liiketoiminnot tukevat toisiaan kokonaisvaltaisessa systeemissä.
 • Mitä sinä teet kaikella sillä ajalla, joka sinulle jää automaation hoitaessa rutiinitöitä puolestasi?
 • Kenenkään terveys tai yksityiselämä ei kestä pitkään jatkuvaa työstressiä, ylipitkiä päiviä ja jatkuvaa kiirettä! Tunne, miten leposyke laskee. Hyvän systeemin kanssa voitte olla levollisin mielin.

Keitä me olemme? Gemilo Oy (2099088-1) on kotimaisesti omistettu, kokonaisvaltaisiin ja visuaalisiin systeemeihin keskittynyt teknologiakumppani. Sovimme erityisen hyvin ketteriin muutosprojekteihin, joiden tilaaja arvostaa lähiratkaisuja ja haluaa automatisoida rutiineja tietokoneen hoidettavaksi.

Gemilo Oy tukee pk-yrityksiä liiketoiminnan johtamisessa ja organisoinnissa.

Gemilo Oy kehittää suomalaista MyGemilo-ohjelmistoperhettä Tampereella pienten ja keskisuurten yritysten hyväksi.

Haluatteko:

 • Luoda uutta bisnestä ja kasvua hyvin toimivalla myynnillä.
 • Uudistaa olemassa olevaa liiketoimintaa tehokkaammaksi digitalisoimalla prosessit ja sujuvoittamalla eri liiketoimintojen prosessit niin, että tukevat toisiaan siilojen sijasta.
 • Johtaa yrityksensä liiketoimintaa datan avulla.

Missiomme on automatisoida kaikki, minkä pystyy, jotta ihmiset voivat keskittyä liiketoiminnan kannalta tärkeisiin asioihin turhauttavan byrokratian ja hukkarutiinien sijasta.

Kokonaisvaltainen ja turvallinen, kotimainen pilvipalvelu

Järjestelmämme on lähiratkaisu. Se tarkoittaa, että kaikki työ tehdään paikallisesti Suomessa.

Yhteensopiva Microsoft Outlook -sähköpostiohjelman kanssa!

MyGemilo sopii taloushallinnon järjestelmän rinnalle.

Onko teillä jokin muu laskutus-, palkanmaksu- ja kirjanpito-ohjelma kuin Procountor tai Netvisor? Ota yhteys myynti@gemilo.com

Mukavaa, että olet täällä.
Olen Gemilon perustaja ja yhteyshenkilönne.

Gemilon asiantuntijapalvelut ovat puhelinsoiton päässä! Vastaan aina, ellen ole varattuna asiakastapaamisessa tai tuotekehityksen kokouksessa. Luen myös viestisi, jos lähetät sen Gemilo.comin yhteydenottolomakkeella tai
Gemilo Store -verkkokaupan kautta.

Soita numeroon 040 749 9072
Yrittäjä, perustaja
Katri Lietsala

Laita viestiä. Varaa aika.

Tavoitat minut myös sosiaalisen median palveluista: LinkedIn & Instagram

Yhteydenotot arkisin kello 9-17.

Etsitko Gemilon verkkokauppaa?

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa VAIKKA HETI

_tmpl_img_section4

Ei kustomointia, saanko heti käyttöön?

MyGemilo-kuukausitilaus

MyGemilon voi ottaa käyttöön muutamassa minuutissa verkkokaupasta. Tilaa vaikka heti. Valitse verkkokaupasta teille sopivin tuote. Tilaus alkaa palvelun avauksesta. Ensimmäinen lasku tulee verkkolaskulla maksuttoman kokeilun jälkeen. Et tarvitse kokeiluun luottokorttia.

Verkkokaupasta löytyvät esimerkiksi nämä:

Asiantuntijayrityksen ERP tuntilaskutus-työkalulla - liiketoimintojen synergia

Gemilo Tunnit - helppo tuntiseuranta

Gemilo CRM - Myynnin työkalut, mukana monipuolinen tarjoustyökalu

Gemilo HR - Työsuhteisiin liittyvät asiat asianmukaisesti dokumentoituna

Kysy toimialakohtaisista ratkaisuista, kuten Architect Edition arkkitehtitoimistoille ja Horticulture Farm Edition ammattipuutarhoille. Näitä et voi vielä ostaa verkkokaupan kautta.

Siirry ostoksille gemilo storeen

_tmpl_img_section5

Tilaajan toimialaan ja käyttötarkoituksiin räätälöity järjestelmä

The Perfect Fit ®

Gemilo Oy toimittaa The Perfect Fit ®-paketissa modernin kotimaisen pilvipalvelun mukautettuna yrityksenne liiketoimintaan. Käyttötarkoitukseenne kustomoitu järjestelmä tarkoittaa, että saatte sellainen palvelun, josta on oikeasti hyötyä liiketoiminnan johtamisessa valitsemallanne liiketoiminta-alueella.

Gemilo Oy hyödyntää valmiita komponentteja, moduuleita ja tehokasta rakenteisiin sisältöpohjiin ja tietokantaan perustuvaa arkkitehtuuria. Käytämme myös moderneja kirjastoja. Tilaajana sinun ei tarvitse tietää teknologiasta mitään tai ylläpitää palvelinta järjestelmälle.

Sinä tiedät, mihin suuntaan ja miten haluatte johtaa yrityksenne liiketoimintaa, olipa kyse tuotannon toiminnanohjauksesta, myynnistä, henkilöstöhallinnosta tai taloushallinnon laskutusjärjestelmien automatisoinnista. Me osaamme luoda siihen sopivat työkalut käyttöönne.

Anna kilpailijoiden kärsiä taulukkolaskenta-ohjelmien makrojen kanssa kikkailusta ja vanhanaikaisista järjestelmistä.

Toimitustemme hinta-laatu-suhde on erinomainen.

tutustu, mitä tarkoittaa kevyt kustomointi

_tmpl_img_section1

Henkilöstöasioiden hoitamiseen ohjelma, joka helpottaa HR:n työtä

Gemilo tietää, miten automatisoidaan manuaalisia rutiineja ja helpotetaan tiedonkulkua. Olemme kehittäneet henkilöstöhallinnon avuksi lukuisia työkaluja.

Gemilo HR:ssä työntekijä pystyy myös osallistumaan, kertomaan tietojensa muutokset ja kuittaamaan sähköisesti saaneensa esim. työhönopastuksen, perehdytykset ja työnantajan ohjeistuksen.

Gemilon ohjelmistossa onnistuu myös tiedottaminen yhtiön yleisistä asioista, joten kysy intrasta, kun sellaista mietitte.

MyGemilo HR-järjestelmä

_tmpl_img_section2

Asiakkuudenhallinta ja myynnin johtaminen Gemilo CRM:n avulla helpommin

Gemilo CRM on tehokas kotimainen myynnin työkalu. Tiedätte yrityksenne myyntiennusteen ja miten eri myyjät pärjäävät myynnissä. Myyjän on helpompi hoitaa myyntiä visuaalisella myyntiprosessilla. Tarjousten laatiminen nopeutuu hyvältä näyttävien mallitarjousten ansiosta.

Visuaalinen myyntiraportti
Myyjän kuukausi-, viikko- ja päiväkalenteri
Myyntipalaverien muistiot ja yhteydenpito
Tarjous-työkalu hinnoitteluun
Tarjoukset & kaupat
Tunnista prospekteista liidit myynnin soittolistan avulla
Asiakasrekisteri, asiakasprofiilit

Tehokas haku. Turvallinen pilvipalvelu. Toimii myös älypuhelimessa ja tabletilla.

Myynnin johtamiseen järjestelmä

_tmpl_img_section3

Maksuton kartoitus

Oletko epävarma, mikä järjestelmistä kannattaa hankkia? Sovitaan maksuton kartoitus (30 min). Gemilon perustaja, toimitusjohtaja, yrittäjä Katri Lietsala tapaa teidät etänä.

Toimi heti, kalenterin ajat menevät nopeasti.

Ota yhteyttä

Tilaa oma järjestelmäsi Gemilon Storesta tai ota yhteyttä meihin!

MyGemilo-pilvipalvelun käyttö aloitetaan maksuttomalla kokeilulla Gemilo Store -verkkokaupan kautta tai sovi tapaaminen ja tutustutaan ensin.

Jos teillä on jo käytössä Gemilon aiemman sukupolven järjestelmistä Gemilo EIM -ohjelma (Classic, Rubellite) , ota yhteys myyntiin tai yhtiön toimitusjohtajaan. Autamme teitä vaihtamaan vanhasta järjestelmästä MyGemilo-pilvipalveluun (Lapis Lazuli).

Ajan tasalla

Moderni. Toimii uusimmissa selaimissa (Chrome, Safari, Edge, Firefox)

TietoTUrva

Varmuuskopioitu pilvipalvelu. Let's Encrypt-sertifikaatti. Suomalainen!

Helposti lähestyttävä

Meillä saa edelleen jutella yrityksen perustajan kanssa. Gemilon tarina.

Toimiva järjestelmä

Windows, Android, iOS, Linux. Toimii myös mobiilisti.

UUDISTUVA ja TEHokas

Haluatko enemmän tuloksia olemassa olevilla resursseilla? Niin mekin.

TietosuojAAN MALLI VALMIINA

Helpommin GDPR:n mukaista toimintaa, kun valmis malli.