Helppo käyttää

Gemilon myyntiprosessi-työkalu tukee erinomaisesti B2B-kaupantekoa. Ohjelmisto soveltuu isojen kauppojen valmisteluun, joissa kaupan varmistuminen kestää pitkiäkin aikoja suunnittelutöiden ja neuvottelujen vuoksi sekä ilman tarjousta hoidettaviin toimeksiantoihin. Sopii myös olemassa olevien asiakkuuksien hoitamiseen.

Myyntiprosessi-työkalulla hoidettu asiakasrekisteri pitää tiedot ajan tasalla ja tallessa yhtiöllä itsellään, ei vain yksittäisillä myyjillä. Sisäänrakennettu tietosuoja sisältyy Gemilon loistavaan pakettiin.

Myyntiprosessi on osa riskienhallintaa. Yhtiön johto varmistaa selkeällä myyntiprosessilla, ettei myyjän luomaa verkostoa hukata myyjän siirtyessä eläkkeelle tai toiselle työnantajalle. Liidit saadaan hoidettua kunnolla, vaikka myyjä sairastuisi. Myyjän tulokset nähdään reaaliaikaisesti, ei vasta jälkikäteen ja vain toteutuneista kaupoista. Kätevät, helppokäyttöiset myynnin työkalut, jotta liideistä tulee varmemmin onnistuneita kauppoja.

Tiesitkö, että myyntiprosessin käyttöliittymät on suunniteltu yhdessä b2b-myyjien kanssa? Kyllä. Kuuntelemme asiakaspalautteet ja myös toteutamme toiveita.