Gemilon missio

Automatisoimme kaiken, minkä voi. Automaation avulla työpaikoilla ei ole niin kiire ja ihmiselle jää aikaa hoitaa tärkeät asiat niiden rutiinien sijasta, jotka tietokone osaa hoitaa paremmin - tietokone on monessa työssä ihmistä nopeampi ja tekee vähemmän virheitä.

Haluatko lukea Gemilosta enemmän? Siirry Gemilo Store -verkkokauppaan ja Lue Gemilon tarina.

Gemilon arvot

Gem. Gem on englantia. Gemilo Oy:n nimen alkuosa tarkoittaa suomeksi helmeä, kruununjalokiveä, erinomaista korttia korttipelissä tai erilaisia raaka-jalokiviä, joiden hiomaton kauneus on arvokasta jo itsessään. Sinä olet helmi. Niin myös yrityksesi. Helmi pilvipalvelu on helpompi kuin ohjelmistoprojekti.

Ilo. Onnellisempi työelämä, iloisempia ihmisiä. Ilo on mitattavissa myös rahassa. Hyväntuulinen ihminen elää pidempään, sairastaa vähemmän, myy enemmän, kollegana lisää työpaikan vetovoimaa ja pitovoimaa, on asiakkaiden suuntaan parempi kontakti parantaen asiakastyytyväisyyttä, esihenkilönä helpompi lähestyä. Iloisten ihmisten kanssa vaikeatkin asiat on mukavampia hoitaa. Toimiva systeemi tasapainottaa työpaikan arkea jättäen tilaa enemmän ilolle, joka on toinen arvomme. Siksi ilo on ollut osa Gemilon nimeä jo vuodesta 2007.

Suoraviivaisen sujuvaa. Yrityksen eri liiketoiminta-alueiden johtaminen on kätevämpää suoraviivaisella selkeällä systeemillä. Systeemi on valitun liiketoiminta-alueen ja yrityksen johtamisjärjestelmä, jossa toimitaan mallin mukaan yhtenäisesti. Automatiikka lisää sujuvuutta.

Joustava kumppani. Asiakasystävällinen joustava koodi tarkoittaa, että pystymme soveltamaan toimialallesi sopivan Edition-version MyGemilo-ohjelmistosta. Integraatiot onnistuvat. Joustavaa on myös tilausmalli: MyGemilo-kokonaisuudesta voi ottaa käyttöön vain osan, osia tai koko paketin. Joustavat jatkokehitys-mahdollisuudet ovat omaa luokkaansa.

Turvallinen muutoksentekijä. Gemilon työyhteisö on monikulttuurinen ja jo siksi arvokas. Meille helmet eivät ole vain valkoisia. Meidän kanssa ja meillä saa olla oma itsensä. Gemilon perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja on nainen. Vaikka sukupuolella ei ole väliä, Gemilo on naisen (she/her) johtamana suomalaisena teknologiayrityksenä harvinainen, miellyttävä poikkeus ohjelmistoyritysten joukossa.