​CRM-pikavertailu

Tämä on pikavertailu Gemilo CRM:stä. Kotimainen CRM-ohjelmisto on kehitetty yhdessä myyjien ja myyntijohtajien kanssa. Olemassa olevat asiakkaat ovat olleet mukana kertomassa, millaista CRM:ää he haluavat käyttää. Sen jälkeen meillä Gemilossa mietittiin, miten toiveet saadaan selkeiksi käyttöliittymiksi ja mitä lisäarvoa voidaan tuottaa vielä sen päälle, mitä asiakkaat osasivat itse toivoa.

Gemilon CRM-järjestelmä ei painotu markkinoinnin automaatioon (vrt HubSpot), mutta CRM:ään saa kerättyä liidejä esim. nettisivulta (LeadFeeder) tai ostetuista kontaktitietokannoista (siirtotiedosto, rajapinnat).

Gemilo CRM on projektihallinta + CRM (Taimer), mutta projektit (ValueFrame, Severa) organisoidaan Gemilo CRM:ssä kevyellä joustavalla mallilla: Ilman resurssienhallintaa. Työajanseuranta projekteihin ja suoraan myyntiprosessiin onnistuvat. Tehtävät saa jaettua ja seurattua (Trello). Annamme uutiskirjeiden toimittajien hoitaa uutiskirjeet (Mailchimp, Postiviidakko, jne.).

Tapahtumakalenteri ja tapahtumien, tapaamisten, ilmoittautumisten hallinta (Lyyti) hoituvat niin, että tietää kuka tapasi, ketä ja missä. Ehkä markkinoiden helpoimpia tapoja kutsua ulkopuolisia käyttäjiä ilman, että kuormittaa tietohallintoa tai nostaa merkittävästi kuukausimaksua?

Gemilo CRM:ssä on monta kätevää tapaa kirjata muistiinpanot (Evernote, Confluence) ja hoitaa kyselyt (Surveypal, eLomake, Webropol, Surveymonkey). Virta on ohjelmiston vanhimpia ominaisuuksia: Seurattavissa ja kommentoitavissa (Yammer). Myyjien ja johdon tilapäivitykset (Facebook, Whatsapp) mukana eikä haittaa, vaikka joku haluaisi CRM:n tueksi työtilat (Sharepoint), blogin (WordPress), ehkä asiakasyhteisönkin (BuddyPress, Joomla, Drupal, community clouds).

Gemilo CRM on kotimainen ratkaisu myyntiputkien hallintaan (vrt PipeDrive). Asiakkaat ovat kiittäneet näkymiä selkeiksi ja moderneiksi. Ollaan pieni yhtiö (vrt SalesForce) - vielä. Kustomoitavissa (vrt Microsoft Dynamics).

CRM:ää on helppo laajentaa myyntiputken, kauppojen, tarjousten ja henkilörekisterien hallinnasta. Myynnin ja markkinoinnin dokumentinhallinta (esim Google Drive, Dropbox, verkkolevyt, muistitikut, koneella olevat excelit, sähköpostit ja niiden liitteet) käyttäjille yhdessä paikassa tallessa. Hallitusti.

Tiedonhallinta (vrt M-Files) on Gemilo CRM:n vahvuus, mutta teemme sen eri tavalla kuin kilpailijat. Gemilon kaikissa järjestelmissä, myös CRM:ssä, halutaan perinteisistä tiedostoista eroon aina, kun mahdollista ja toiminnan tulosten kannalta on järkevää. Tässä haastamme perinteistä ajattelutapaa.

Rakenteistetaan tietoa niin, että tiedon kylkeen voidaan toteuttaa sähköinen päätöksenteko ja käsittelyjärjestykset. Sähköinen allekirjoituskin.

Tavoitteena on parantaa olennaisen tiedon laatua ja käyttöastetta, hyödynnettävyyttä uudelleen. Taustalla ovat prosessit, vaiheet, tilat, tarjousten ja sopimusten älyarkit, asiakkaille ja arkistoon toimitettavat täsmäprintit.. Niin ja valmistilastot.

Johdon raporteissa pääsee pureutumaan mistä luvut tulevat (vrt Microsoft BI) ja visualisoidaan tulokset datan perusteella (vrt Tableau), mutta mahdollisimman valmiiksi mietittynä, jotta käyttäjälle on helppoa tarkastella tilastoja.

On enemmän sääntö kuin poikkeus, että Gemilo CRM:n tilaa yhtiö, jolla on erityistoiveita CRM:lle ja joka haluaa yhdeltä ohjelmistolta useamman ohjelmiston verran osaamista. Kun vaatimuksia ei täytä hyllytavara tarpeeksi hyvin tai ollenkaan, on valittu Gemilo CRM.

Tätä palvelua ei voi ostaa nappia painamalla meidän sivustolta. Gemilo on eri segmentissä niiden toimittajien kanssa, jotka tarjoavat DIY-mallia tai ota sellaisena kuin se on -pilvipalvelua. Gemilo CRM noudattaa tilaajan toimintaympäristöä ja liiketoimintamallia - ja tilaajan dokumenttipohjia.

Tieto tallennetaan ja pidetään tallessa palvelimella Suomessa. Silläkin on lisäarvoa GDPR:n lähestyessä, että CRM:n asiakastiedot eivät liiku EU:n ulkopuolelle. Olemme: Koodia Suomesta.

comments powered by Disqus