Toiminnanohjausjärjestelmä kuukaudessa

Tekniikka & Talous uutisoi, että SAP-toiminnanohjausjärjestelmän päivitys on "useille yrityksille vuosien prosessi".

Etana
Kuva Alexa's Photos / Pixabay. Etanavauhti on n. 0,05 km/t.

Mitä jos kokeilisitte nopeammin kustomoitavaa toiminnanohjausjärjestelmää (ERP), joka on käytössä teillä alle puolessa vuodessa ja sisältää tarvittaessa myös CRM:n (asiakkuuksienhallinta, myyjän työkalut, asiakasrekisteri)?

Sovitaan järjestelmän ominaisuudet, hinta ja aikataulu.

Saatte Gemilolta valmista jo kolmessa kuukaudessa toimitusprojektin aloituksesta. Pienemmissä projekteissa toiminnanohjausjärjestelmänne toimitus valmistuu kuukaudessa, pienimmille yrityksille ja ns. yhden yrittäjän yrityksille tai yksinkertaisille toiminnanohjausjärjestelmille toimitus jopa viikossa aloituksesta.

Mitä tarvitaan seuraavaksi?

  1. Alustavat ajatukset työkaluista, mitä haluatte ja/tai tieto nykyisestä järjestelmästä tai useammista järjestelmistä, jotka haluatte korvata (esim yhteydenottolomakkeella tai laita sähköpostia minulle)
  2. Suunnittelu- ja ideointitapaaminen (maksuton etänä, tarkennetaan yhdessä, mitä teille tulee toiminnanohjausjärjestelmään)
  3. Tilauspäätös tarjoukseen, jonka saat minulta

Vanha data (siirtotiedostot tai pääsy vanhaan tietokantaan) voidaan hyödyntää, jos haluatte olemassa olevat tiedot ja liitteet myös uuteen toiminnanjärjestelmään.

Järjestämme koulutuksen ylläpitäjille käyttöönotto-projektin päätteeksi. Lisäkoulutusta voi ostaa, jos katsoo tarpeelliseksi.

Ei ole häpeä olla nopea.

Kolibri

Kuva Anchor Lee / Unsplash

comments powered by Disqus