Elämä on näkemisen arvoista

Katri Lietsala // Vuosi 2010 meni nopeasti ohi. Gemilo sai julkistettua paljon uusia sosiaalisen median palveluja yhdessä asiakkaittensa kanssa. Näistä yksi menestyneimpiä oli Rotuvalitsin, josta tuli yrityksemme nopeimmin ja laajimmalle levinnyt Facebook-sovellus tähän mennessä. Yli 70 000 käyttäjää käytännössä nollan euron mainosbudjetilla yllätti mukavasti.

Saimme ihmiset unelmoimaan - ja osoittamaan, että unelmia saa myös toteutettua. Kiitos kaikille hyvän elämän eväitä miettineille, jotka osallistuivat Jyllin Kodin Kolmas ikä -Facebook-sovellukseen. Siellä on jo yli tuhat suomalaista unelmaa, mitä ihmiset haluaisivat vielä ehtiä ja saada aikaan. Toteuta sinäkin haaveitasi ensi vuoden aikana!

Viininmaistelusta kiinnostuneille avattiin viinikaappi Facebookiin Altian kanssa, ja joukko muitakin Facebook-sivuja ja -sovelluksia kulki gemilolaisten työpöydän kautta käyttäjille.

Palvelumme Sivulista huomattiin valtakunnan mediassa. Sitä kannattaa seurata edelleen, jos haluaa tietää, kenellä poliitikoista on eniten kannatusta virallisella Facebook-fanisivullaan.

Isoimpana uutuutena Facebookiin oli kuitenkin Fanisivukone, joka pistettiin pystyyn vuonna 2010. Sen avulla onnistuvat Facebookin viralliset sivut omalla visuaalisella ilmeellä. Editoria on helppo käyttää ja Fanisivukoneella pystyy ylläpitämään useita sivuja kerralla. Halusimme auttaa mainostoimistojen ja useiden fanisivujen ylläpitäjien elämää, jotta kaikkea ei tarvitsisi jokaisen koodailla alusta asti. Mm. Särkänniemen Facebook-sivu on tehty Fanisivukoneella.

Gemilo Social on edelleen päätuotteemme. Se on kehittyneempi kuin pelkkä wiki ja yhdistää sosiaalisen median parhaat ominaisuudet organisaatioiden sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön. Jatkamme Gemilo Socialin kehittämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Häme Open Campuksen tarjouskilpailun voitto lämmitti, samoin Partnerbookin kehittyminen kelpo vauhtia. Teatterikorkeakoulun Sovella taidetta ja Haaga-Helian Silab ovat esimerkkejä sivustoista, joihin sosiaalisen median teknologiaksi valittiin Gemilo Social.

Waraamo on edennyt omaa tahtiaan täyden palvelun varausjärjestelmänä. Siinä Gemilo on keskittynyt isoihin asiakkuuksiin ja toimittaa teknologiaa myös white labelina.

Tukesille teimme uutena aluevaltauksena Spotify-mainoksen tänä vuonna. Järjestimme myös yhtenä osana kampanjaa flashmobin Helsingissä, mutta isoin juttu oli ilotulitus.infon kehittäminen eteenpäin. Gemilo Social tarjosi hyvän tavan toteuttaa online-opas. Matkan varrella saimme mukaan myös Poliisin. Hienoa, että eri toimijat tekevät käytännön yhteistyötä saman asian puolesta!

Vuoteen 2010 mahtui todella paljon. Ensi vuonna taas lisää. Kiitos asiakkaille ja tiimille! Teidän kanssanne töitä on ilo tehdä.

Iloista vuodenvaihdetta ja menestystä vuodelle 2011. Tukesin kampanjaslogania lainatakseni: Elämä on näkemisen arvoista.

comments powered by Disqus