Magnum Pleasure Hunt - pelaaminen mainoksissa

Katri Lietsala // Verkkomainos Pleasure Hunt hyödyntää peli-ominaisuuksia ja se on täynnä pieniä oivalluksia. Visuaalisesti hienosti toteutettu Magnumin kampanja kannattaa katsoa läpi. Ideana on kuljettaa nainen läpi erilaisten www-sivujen, joissa käyttöliittymän elementeistä tuleekin osa tarinaa. Testiryhmän mielestä tämä oli toteutuksena liian pitkä ja moni jätti sen kesken, mutta hauskaltahan tuo näytti kuitenkin.

Facebookissa jäätelömerkki näkyy osoitteessa http://www.facebook.com/Magnum. Tykkääjiä oli tänään jo 954 359.

Tuotemerkin Facebook-sivu hyödyntää Pleasure Huntin ideaa näyttämällä välilehtenä sivun Pleasure 365. Sivulla on pikagallup-äänestys, lähettää ystävälleen virtuaalilahjoja ja unelmien makuuhuone -vertailu. Tässä vaiheessa tarkastin, olinko vielä oikeasti jäätelövalmistajan sivulla, koska sosiaalisen median kampanjassa ei muistuttanut Magnum-jäätelöstä enää muu kuin Magnumin nimi.

Huonekaluja kavereille jaettavaksi, miksi ei jäätelöä? Jäätelöt esiteltiin omalla sivullaan ja niitäkin sai jaettua, joten hoidossa oli, mutta ehkä turhan piilossa.

Seuraavalla sivulla kerrottiin, että Pariisiin ollaan rakentamassa tai jo rakennettu suklaahotelli (?!) ja sivulla näkyy olevan äänestyksessä suomalainenkin Pleasure fixer: "Errki Kerttula, Finland" tai "Erkki Kertulla" - tietääkö enää Erkkikään kumpi ;) Hän kertoo haastattelussa pitävänsä The Tiger -ravintolasta Helsingissä ja että nautintoa voi etsiä vaikkapa saunasta.

Vähän jäi hölmistynyt olo, mutta lähdetään jäätelölle viikonlopun kunniaksi siitä huolimatta.

Adrian Boliston

comments powered by Disqus