Vaalit 2011: Äänestysaika jatkuu kello kahdeksaan

Tänään on vaalipäivä. Äänestäkää ehdokastanne niin kuin muutamat ovat jo tehneetkin ennakkoon (31,2 %) tai tänään (? %). Kerrankin  jonoja, joista voi olla tyytyväinen.

Ellet ole vielä päättänyt, katso vaikkapa ehdokkaan Facebook-sivulta, millaisia ajatuksia hänellä on tarjota. Sivulista.fi listaa puolestasi ehdokkaiden Facebook-sivut. Mukana on 748 ehdokasta.

Sivulista-palvelusta löydät ehdokkaiden Facebook-sivut.
KUVA: Sivulista kertoo, kuka on suosituin kansanedustajaehdokas Facebookissa.

Netissä on lisäksi tuttuun tapaan iso joukko vaalikoneita, joista voi katsoa, mikä puolue tai ehdokas sopisi itselle parhaiten. Yle, Helsingin Sanomat ja monet muut mediatalot ovat tehneet kaikki omansa. Googlessa sana vaalikone antaa 656 000 hakutulosta, vaalit 2 510 000 hakutulosta. Kaikki - tai ainakin isoin osa - vaalikoneista on listattuna mm. Vaalit.fi-Facebook-sivulle. Sivulta voi kuunnella myös, miksi esimerkiksi Jone Nikula, Anna Puu ja Olavi Uusivirta ovat sitä mieltä, että kannattaa äänestää.

Äänestysaika päättyy kello 20:00. Vaalipaikan saa katsottua suoraan kartalta netissä oman kotiosoitteen perusteella. Oikeusministeriön ylläpitämä  tulospalvelu kertoo illalla tulokset Vaalit-sivulla.

comments powered by Disqus