Voita iPad tai puolen päivän työpaja

Tomi Terentjeff // Sosiaalinen media yritysten viestinnässä -kyselyssä selvitetään, millä tavoin ja kuinka paljon yritykset käyttävät sosiaalista mediaa ja yhteisöllisiä työkaluja. Kysymyksissä painotetaan erityisesti, mitä sosiaalinen media merkitsee viestinnän ja markkinoinnin välineenä.

Verkkokysely (http://51.fi/viestintakysely ) on suunnattu yritysjohdolle ja viestinnän ja markkinoinnin sekä tietohallinnon päättäjille yrityksissä. Teemme kyselyn yhteistyössä Intosomen ja Tuluksen kanssa, kysely on toteutettu Gemilo Socialilla. Tulokset julkaistaan yritystemme verkkosivuilla toukokuun loppuun mennessä. Lähetämme yhteenvedon tuloksista myös kyselyyn vastanneiden sähköpostiin, jos vastaaja niin valitsee.

Vastaathan viimeistään perjantaina 6.5.2011. Kysely vie viitisen minuuttia. Arvomme kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken loistopalkinnot. Palkintoja on kaksi: puolen päivän workshop viestinnästä tai sosiaalisesta mediasta voittajan valinnan mukaan (arvo 2000 €) ja Applen iPad2 (arvo 600 €). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Avainsanat

comments powered by Disqus