Alihankintamessut: Uutuus PK-yritysten tiimeille kumppanuuksien hallintaan

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) ja Gemilo julkistivat tänään Oivallinen yritys -palvelun Alihankintamessuilla Tampereella. Oivallinen yritys -palvelu tukee pk-yritystä sekä koulutuksen että teknologian keinoin.

Asiakasyritys perehdytetään ensin kumppanuuksien merkitykseen liiketoiminnassa ja TAMK jakaa käytännön vinkit kumppanuuksien johtamiseen asiakkaalle järjestetyssä koulutuksessa. Ammattikorkeakoululla on tähän hyvät eväät. Organisaatio on itsekin ottanut käyttöön saman pilvipalvelun, jota pk-yritys pääsee käyttämään koulutuksen jälkeen.

KUVA. Tunnelmia Alihankintamessuilta. Esa Ala-Uotila, TAMK ja Katri Lietsala, Gemilo.

On ollut hieno huomata, miten kumpikin meistä toimijoista, TAMK ja Gemilo, näkee kumpanuudet merkittäväksi osaksi yhtiöiden menestystä. Syvällinen asiakasymmärrys, tiedon läpinäkyvyyteen perustuva luottamus ja uuden kehittäminen vievät eri paremmin liiketoimintaa eteenpäin. Kun yhteyshenkilöt tulevat tutuiksi, yhteistyön tekeminen muuttuu entistä helpommaksi.

Uusi pk-yrityksille lanseerattu yhteispalvelu on samalla esimerkki yhteistyöstä, jota paikallinen pk-yritys voi tehdä oman alueensa ammattikorkeakoulun kanssa.

TAMK esitteli pakettia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Paikalla olin myös minä antamassa ilmaisia vinkkejä kumppanuuksien hallintaan ja pk-yrityksen pilvipalveluihin. Kiitos kaikille uusille ja ennestään tutuille! Näytin mielelläni, missä kaikessa suomalainen Avainlippu-tuotteemme on erinomaisen joustava ja turvallinen ratkaisu.

Liitteet

comments powered by Disqus