PK-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä nappia painamalla

Suomalainen ohjelmistotalo Gemilo Oy on sinnikkäästi ja pitkäjänteisesti kehittänyt MyGemilo.com-tuoteperheen tuotetta Asiantuntijayrityksen ERP sen lisäksi, että samalla on kehitetty teknistä ratkaisua, miten uusi asiakas saa palvelun käyttöönsä nappia painamalla.

Tänään on se päivä.

Kun näin elämäni ensimmäisen kerran, miten tilauslomakkeella edettiin valmiiseen palveluun, se oli menoa. Että se voikin onnistua vain antamalla oman sähköpostiosoitteensa, salasanan ja nimen palvelulle ja hyväksymällä käyttöehdot.

Se, että pystyi avaamaan yritykselleen MyGemilo.comin paketin, oli yrityksen omistajana ja perustajana tunnemyrsky. Hyvällä tavalla.

Karvat nousivat käsivarsissa pystyyn kuin kuuntelisi erittäin kaunista musiikkia. Nauratti, itketti yhtä aikaa niin kuin hienoissa elokuvien tähtihetkissä, jotka puristavat sydänalaa.

Olen onnellinen koko tiimin puolesta: Te olette tekijöitä isolla T-kirjaimella ja osa Gemilo-perhettä. Tästä se lähtee!

Tiedän, että työtä on vielä paljon, mutta niin kuuluukin. Tuotekehityksen listalla on vaikka mitä hienoa, joka on jo suunniteltu ja tulossa, mutta tehdään asia kerrallaan.

MyGemilo.comin uusi jakelukanava tulee tulikokeeseen, kun avaamme huomenna tilauslomakkeen Asiantuntijayritysten ERP-ratkaisun maksuttomaan kokeiluun. Kokeilla voi 14 päivän ajan maksutta. Tämä etu saattaa muuttua ajan kuluessa siitä, mikä oli tilanne, kun kirjoitin blogia, joten tarkasta tuote- tai tilaussivuilta aina ajankohtaisimmat tiedot.

On kumminkin kova juttu näin yrityksen omistajana, että meillä on nyt teknologiaa, joka nostaa pystyyn konfiguraation automaattisesti. Jos se alussa yskii, annathan meille toisen mahdollisuuden.

Kaikki tämä on tehty Suomessa ja tehdään edelleen.

Jos sinulla on kysyttävää Asiantuntijayrityksen ERP -ohjelmistosta tai muista Gemilon palveluista ja tuotteista, ota minuun yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten edetään.

Kirjoittajat

thumbnail_image thumbnail_image
Nimi Katri Lietsala
Tehtävänimike Toimitusjohtaja
Puhelinnumero 040 749 9072
Sähköposti
comments powered by Disqus