Tarjous-työkalu nopeuttaa tarjouslaskentaa

Kun yrityksessä on hyvä tilanne, tarjouspyyntöjä saattaa tulla niin paljon, että vaikka on jo palkattu erikseen useampi tarjouslaskentaa tekevä ihminen, siltikin voi olla niin kova kiire, että tarjouksien kirjoittaminen kestää.

Jos tarjous jää lähettämättä kokonaan tai ajallaan, siihen tyssää yrityksen kasvu. Tuotantoon mahtuisi töitä, mutta myynti sakkaa.

Hyvä tarjous-työkalu nopeuttaa tarjousten tekemistä ja on tarpeellinen myös pienemmässä yrityksessä, jossa yrittäjä itse, palkattu myyntijohtaja tai myyntipäällikkö tekee tarjouksia. Mitä pienemmillä resursseilla tarjouksia tehdään, sen nopeamminhan tarjous olisi hyvä saada valmiiksi, koska odottamassa on jo muitakin töitä.

Gemilo julkaisee pe 24.9.2021 MyGemilo.com-tuoteperheeseen uuden tuotteen, joka on ostettavissa myös erikseen tai Asiantuntijayrityksen ERP -paketin mukana.

Ratkaisimme tarjous-työkalussa seuraavia asioita:

  • Helppo kopioida tarjouspohja malliksi
  • Nopea aloittaa uusi tarjous valmiista tarjouspohja-malleista
  • Kiva tapa yhdistellä useasta eri tarjouksesta parhaat palat yhdeksi uudeksi tarjoukseksi
  • Ajansäästöä, kun voi käyttää hinnastossa samoja jo laskutus- ja kirjanpito-ohjelmassa käytettyjä tuotteita ilman, että tarvitsee kirjoittaa käsin tietoa uudelleen
  • Tietojen ajantasaisuus, kun esim. uusin hinnasto, yritysesittely, uusimmat CV:t ovat helposti tarjousten laatijoille saatavilla ja saa hyödynnettyä vaivatta eri tarjouksiin
  • Todella helppo tapa yhdistää omat olemassa olevat PDF-tiedostot yhdeksi tarjousdokumentiksi
  • Automaattiset tarjoukseen oman yrityksen yhteystiedot, kunhan olet täyttänyt ne palvelun asetuksiin, josta koodi hakee ne paikalleen.
  • Ladattava PDF-tiedosto valmiilla ulkoasulla

Tarjous-työkalussa on myös Tarjoukset-taulukko, josta näet helposti, missä vaiheessa tarjous on. Voit pyytää esim. johtoa tarkastamaan tarjouksen. Taulukosta johto myös näkee nopeasti, onko tarjous jo lähetetty asiakkaalle ja onko tarjousta vielä hyväksytty vai ei. Ette tarvitse tarjousten seurantaan enää käsin ylläpidettävää Excel-tiedostoa. Tieto on reaaliaikaisesti saatavilla.

Lisäksi järjestelmä on niin fiksu, että se kokoaa kaikki eri tarjoukset per asiakas. Näin näette, miten paljon tietylle asiakkaalle on kenties jo mennyt tarjouksia tai onko yhteystieto sellainen, ettei ole koskaan lähetetty tarjousta.

Yrittäjä, kysy lisätiedot minulta, jos olet kiinnostunut pelkästään tarjous-työkalusta ja haluat, että se integroidaan osaksi olemassa olevaa ERP-järjestelmäänne tai CRM:ää. Jos kiinnostaa laajemminkin ottaa yhtenäinen toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön, jossa on tuntityön laskutus, helppo työajan kellotus ja tarjous-työkalu, suosittelen, että lähdet kokeilemaan Asiantuntijayritysten ERP -ohjelmistoa, joka on syksyn 2021 uutuusohjelmisto projektityötä tekeville pk-yrityksille.


Kokeile ohjelmistoa

Kirjoittajat

thumbnail_image thumbnail_image
Nimi Katri Lietsala
Tehtävänimike Toimitusjohtaja
Puhelinnumero 040 749 9072
Sähköposti
comments powered by Disqus