Uutuus: Helppokäyttöinen lomake-editori ajastuksella

Oletko etsinyt lomake-editoria ajastuksella? Onko teillä ajankohtaista laittaa kuntoon lomakepohjat tiedon keräämistä varten, jotta tieto saadaan talteen oikea-aikaisesti ja oikeassa muodossa sekä käsiteltyä eteenpäin sen mukaan, millaisesta tiedosta on kyse?

 • Gemilo Forms -lomake-editorilla toteutatte responsiiviset lomakkeet. Verkkolomakkeet avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti sen mukaan, mitä lomakkeen laatija asetti lomakkeen aikatauluksi. Julkaisette helposti lomakkeita, jotka ovat avoinna vain rajoitetun ajan!
 • Gemilo Forms -verkkolomake toimii erinomaisesti myös vakiolomakkeisiin. Vaikka lomake tehtäisiin vain kerran ja verkkolomake muuttuu harvoin, järkevä toteuttaa lomakkeensa modernilla lomake-editorilla. Tämä on helpoimpia tapoja sujuvoittaa tiedonkeruuta, tiedonkäsittelyä ja raportointia.

Lomakkeella tallennetut tiedot löytyvät yhdestä paikasta silloin, kun niitä tarvitaan. Verkkolomake-editori tukee kaikkia tärkeimpiä töitä, joita lomakkeisiin ja tiedonhallintaan liittyy.

Olipa sinulla mielessä lomakkeen luonti, lomakkeen teko, lomakkeen suunnittelu, kyselylomake, raportointi-lomake, yhteydenotto-lomake, palaute-lomake, ilmoitukset.. Kokeile Gemilo Forms -editoria ja vakuutu itse!

 1. Julkaise lomakkeita automaattisesti
 2. Laadi helppokäyttöisellä lomake-editorilla lomakkeet.
 3. Hallitse lomakkeita tehokkaasti.
 4. Aikatauluta lomake (lomake auki - kiinni).
 5. Responsiiviset lomakkeet, jotta lomakkeita voi täyttää vaikka puhelimella.
 6. Erinomainen haku!
 7. Säilytä dataa turvallisessa tietokannassa.
 8. Varmuuskopioitu automaattisesti.
 9. Säästä aikaa lomakkeilla kerätyn tiedon käsittelyssä.
 10. Hyödynnä järjestelmän valmis data-analytiikka ja raportointi.
 11. Ei tarvetta taskulaskimelle ja taulukkolaskenta-taidoille. Visuaaliset tilastot!
 12. Siirtotiedosto: Vienti Exceliin onnistuu.
 13. Dynaamisesti kehittyvä, moderni pilvipohjainen lomake-editori.

Gemilo Forms on Gemilon uutuustuote. Pilvipoihjainen lomake-editori sopii tiedonhallinnan ammattilaisille. Helppokäyttöisen lomake-automaatin ansiosta kokemattomampikin tekijä on konkari.

Kun alkaa tehdä mieli lomakkeita eri tavalla kuin ennen: Varaa aika kalenteristani.

ps. Kun tarvitsette rekrytointi-lomakkeita, tutustu Gemilo HR -työkaluun. Gemilo HR -työkalun Rekrytointi-työkalu sisältää henkilöstöhallinnolle tärkeitä ominaisuuksia ja valmiiksi mietityn mallin, miten työpaikkahakemuksia otetaan vastaan ja käsitellään lomake-editorin avulla.

Kirjoittajat

thumbnail_image thumbnail_image
Nimi Katri Lietsala
Tehtävänimike Toimitusjohtaja
Puhelinnumero 040 749 9072
Sähköposti
comments powered by Disqus