Hyvin johdetussa yrityksessä kokonaiskuva liiketoiminnan eri osa-alueista perustuu liiketoiminnasta kerättyyn, liiketoiminnan kannalta olennaiseen dataan. Ei arvauksiin.
Liiketoimintalähtöisesti!
Yrityksen systeemin kehittäminen liiketoimintalähtöisesti tarkoittaa, että toimintaan on systeemi, joka on otettu käyttöön liiketoiminta-alueen käyttötarpeet edellä eikä teknologia edellä. Järjestelmää ei kannata hommata järjestelmän vuoksi, vaan siksi, että hyvä systeemi sisältää oikeanlaisen tavan tehdä töitä työpaikalla niin, että yritystoiminta kasvaa kannattavasti ja työstä saadaan oikeita-aikaisesti tuloksia.
Kuusi tärkeää syytä laittaa yhtiön järjestelmät kuntoon!
- Yrityksen johtaminen onnistuu helpommin sujuvilla prosesseilla.
- Strategiatyöhön jää aikaa.
- Osaava henkilöstö tekee oikea-aikaisesti tuloksellista työtä.
- Johtaminen perustuu arvailujen sijasta tietoon, kun omasta liiketoiminnasta on kirkkaampi ymmärrys.
- Erilaisten työhön liittyvien asioiden käsittely ja niistä keskusteleminen helpottuu valmiiden mallien avulla.
- Tarvittava tieto löytyy, kun sitä tarvitaan.
Systeemillä on väliä. Huono systeemi hukkaa resursseja ja estää tekemästä olemassa olevilla resursseilla parasta mahdollista tulosta. Hyvä systeemi vähentää hukkaa ja auttaa saamaan aikaan enemmän, yrityksen kasvu olisi nopeaakin.
Toimiva systeemi skaalautuu yhtiön kasvaessa. Toimivaa systeemiä on mahdollista syventää liiketoiminta-alueittain. Näin esim. myynnissä, tuotannossa ja henkilöstöhallinnossa on sujuva työskennellä strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja eri liiketoimintojen saumakohdissa ei hukata työaikaa tai tietoja, koska automaatiolla voidaan tukea ihmisen työtä niin, ettei mitään copy-paste-hommia ja laskentataulukko-hässäköitä enää tarvita.
Etsitkö uutta sovellusta tai onko teillä pohdittu järjestelmähankintaa?
Tutustu Gemilo Storen valikoimaan.
Lisätietoja allekirjoittaneelta tai ota yhteyttä Gemilon myyntiin.