Juhlavuosi: Suomi 100 vuotta, Gemilo 10 vuotta!


Toimitamme asiakkaille sovitettuja ratkaisuja tiedonhallintaan ja toiminnanohjaukseen.

On mahtavaa, kun pystyy auttamaan asiakasta vähentämään turhia rutiineja ja automatisoimaan toimintaa. Digitalisaatio on meille jokapäiväistä käytännön työtä.

Gemilo Oy tulorahoituksella ja palvelumme ovat kotimaisia. AA-luottoluokituksen ohjelmistoyritys on toukokuussa velaton yhtiö.

Asiantuntijatiimini sopii etenkin tilauksiin, joissa tilaaja haluaa, että työkalua sovitetaan tilaajan liiketoimintaan ja toimintaympäristöön. Ei vain asenneta järjestelmää, vaan pakotetaan järjestelmä mukautumaan tilaajan liiketoimintaaan ja toimintaympäristöön.

Avoin rajapinta ja integraatiot ovat nykypäivänä itsestäänselvyyksiä, samoin se, että ohjelmisto on monikielinen ja toimii mobiilisti.

Palvelut ylläpidetään tilaajan puolesta.

Olemme reilu, ystävällinen ja nopea toimittaja.

Emme ole halvin, mutta laatuun, syvyyteen ja laajuuteen nähden kustannustehokas ja kokonaistaloudellinen.

Kun työskentelee ammattilaisten kanssa, saadaan kehitettyä uutta "tyhjästä". Se motivoi minua yhtiön toimitusjohtajana edelleen.

Lueskelin muutaman tutkimuksen yrityksen elinkaaresta. Tässä vaiheessa olevalle yhtiölle tutkimusten perusteella näyttäisivät olevan jäljellä kasvuvaihe, kypsyysvaihe, uusiutuminen, lopettaminen. Näistä viimeinen kuulostaa kaukaisimmalta. Uusiutuminen on jatkuvaa.

Kymmenes vuosi Gemilossa menossa!

On tehnyt hyvää sanoa ääneen, että ohjelmistomme ovat enemmän kuin hyllytuotteita ja toimitusprojekti sisältää tilaajalle aina räätälöintiä. Sellainen me olemme - Gemilo Oy ja Gemilon ratkaisut.

Ymmärretään tilaajan digitaalinen toimintamalli ensin - tehdään tekninen toteutus sen jälkeen.

Näillä mennään.

Avainsanat

comments powered by Disqus