Innovaatioseteli-arvonta - hae rahoitusta viimeistään sunnuntaina

Yritykset Tampereen alueella, rahoitusta tarjolla! Hae viimeistään TÄMÄN VIIKON SUNNUNTAINA rahoitusta yhtiösi tutkimus- ja kehityshankkeeseen, jossa tarvitsette innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja.

Tamperelainen Gemilo Oy on mukana palveluntuottajien katalogissa, josta valitaan ensimmäiseksi keneltä palveluntuottajalta halutaan ostaa palvelua innovaatiosetelin verran.

Innovaatioseteleitä on 500 euron, 1000 euron, 2000 euron, 3000 euron, 4000 euron ja 5000 euron arvoisina. Mikä parasta, tuki on 100 %:ia eikä yhtiönne tarvitse maksaa edes omavastuuosuutta. Tuki maksetaan suoraan palveluntuottajalle.

Innovaatioseteliä koordinoi Tredea, joka on vaihtanut nimeään ja toimii nykyisin Business Tampere -nimellä.

Innovaatiosetelillä Gemilon palveluja

Innovaatioseteli-palveluntuottajien palveluja esittelevä katalogi ei kategorisoi palveluja. Niinpä se on varsin pitkä lista erilaisia palveluntarjoajia. Selattavana on useita sivullisia toimittajien palveluja.

Nopeutimme teille Gemilon palvelujen löytämistä. Käytä katalogin yläkulmassa olevaa hakua. Hae hakusanalla Gemilo. Hakutulos antaa palveluvalikoimamme, joka on saatavilla innovaatiosetelillä.

Seuraavat Gemilon palvelut yrityksen kasvun ja kansainvälistymisen tueksi ovat katalogissa:

- Myynnin kehittäminen
- Älykäs tiedonhallinta - asiantuntijapalvelut
- Digipilotti: Prototyyppi ja käytännön kokeilut erinomaisin tuloksin
- Digitalisaatio - Liikkeelle-päiväohjelma tai viikko-ohjelma

Jos kokonaishankinta ylittää innovaatiosetelin arvon, laskutus menee normaaliin tapaan toimittajalta tilaajalle.

Tampereen kaupunkiseudun yrityksille

Vähintään nämä edellytykset pitää täyttyä, että saatte arpaonnen jälkeen innovaatiosetelin:

"Innovaatiosetelillä hankittavan palvelun tulee olla käyttäjäyritykselle merkittävä avaus tai askel uuteen ja sen tulee tukea yrityksen kasvua ja/tai kansainvälistymistä, optiona edistää digitalisaatiota. Lisäksi uutena edellytyksenä on, että setelin hakijayrityksellä on kotipaikka tai vähintään toimipiste Tampereen kaupunkiseudulla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Kangasala, Orivesi)."

Lue lisätiedot ehdoista ja innovaatiosetelin hakuohjeet Yritystampere.fi-sivustolta.

Valitsettepa minkä tahansa Gemilon ehdottamista palveluista, ne kaikki edistävät digitalisaatiota. Haluamme mahdollistaa asiakkaille kasvun ja kansainvälistymisen digitalisaation keinoin. Kyse voi olla uudesta palvelusta, mutta myös yhtiönne perusprosessien suoristamisesta sujuvammiksi niin, että hukasta säästettävällä ajalla ja rahalla voidaan kehittää varsinaista bisnestä ja kohdentaa resurssit yhtiönne kasvuun.

Onnea hakuun

Aiemmin innovaatioseteleitä on jaettu hakujärjestyksessä. Nyt hakemuksista arvotaan saajat.

Itse pitäisin mallista, jossa hakemukset arvioidaan ennemmin kuin että järjestetään arpajaiset tai annetaan tulojärjestyksessä rahaa niille, jotka vain ymmärtävät olla heti käsi ojossa. Ehkä onnenkantamoinen toimii yhtä pätevästi kuin hakujärjestys. Ainakin arvonnalla saa vähennettyä hallinnon byrokratiaa. Arvostelukriteerejä ei tarvitse keksiä tai perustella.

Hakuvaiheen pitäisi olla helppo, joten eipä se paljon maksa hakijalta yrittää.

Jos jostain syystä hyvä tuuri kiertää teidät arvonnassa, niin ei haittaa kasvua. Laitan myöhemmin blogiin perustelut, miksi hankinta kannattaa silti tehdä, oli ulkopuolista tukea tai ei.

ps. Rahoituslähteistä Tekesin innovaatioseteliä voi toki kokeilla myös. Gemilo on hyväksytty Tekesin innovaatioseteli-toimittajaksi.

comments powered by Disqus