Future Care 2017: Digisotea Gemilon tapaan

Meillä on innovaatio, joka ei jäänyt vain paperille. Teimme ohjelmistoperheen, jonka toiminta perustuu ajatukseen, että tietoa kannattaa alusta asti kerätä ja käsitellä rakenteisesti, mutta kuitenkin niin, että käyttäjän ei tarvitse ymmärtää eikä tietää tiedon olevan rakenteista. Mielestäni palvelu saa näyttää kivalta, koska sen ei tarvitse näyttää tekniseltä ollakseen fiksuin kaikista!

Me olemme aika hyviä, ellei jopa erinomaisia, mutta ei todellakaan tunnettuja.

Vielä.

Siihen asiaan on saatava muutos. Niinpä lähdimme teknologiafoorumiin näytille. Tulkaa, olemme siellä teitä varten.

Tule juttelemaan Gemilon asiantuntijoiden kanssa Future Care -ammattitapahtumaan lokakuussa 2017. Nähdään näyttelyosastolla 5 Wanhassa Satamassa Helsingissä. Rekisteröidy Gemilon kutsuvieraana.

Näytämme Future Care -tapahtumassa, miten mobiili ja tietoturvallinen pilvipalveluna toimitettava moniohjelmisto nimeltä Gemilo EIM yhdistää datan prosesseihin älykkäämmin kuin muut. Keksintö on suomalainen. Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen digitaalisen toimintamallin yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta he säästävät resursseja, vähentävät hukkaa ja hyötyvät enemmän kertaalleen kerätystä tiedosta.

Ideana on, että ennakointi, arviointi ja laadun seuranta helpottuvat. Samoin päätöksenteko. Ratkaisussa pystytään ohjaamaan toimintaa, jotta päätöksistä seuraa tarvittavat toimet. Koko prosessin hallinta alusta loppuun niiltä osin kuin se on digitalisoitavissa!

Ohjelmiston taustalla jyllää erittäin järkevä ja tehokas tiedon automaatio. Kokonaisuus perustuu näihin viiteen pääkohtaan:

  • asiakkaan prosessit
  • asiakkaan päätöksenteko- ja käsittelyjärjestys, johon tarvittaessa ulkopuolisia mukaan (asiakkaan omat asiakkaat & toimittajat & viranomaiset)
  • asiakkaalle rakenteistetut dokumenttipohjat, jotka jatkojalostetaan valmistilastoihin ja täsmäprintteihin sopiviksi
  • asiakkaan oma brändi-ilme
  • Gemilon moniohjelmiston valmiskomponentit, joista kustomoidaan kokonaisvaltainen ratkaisu täydellisesti sovitettuna tilaajan johtamisjärjestelmään, käytännön toimintaan ja muihin ydinjärjestelmiin.

Future Care -näyttelyssä esitellään Gemilo EIM -moniohjelmiston työkaluja tänä vuonna hallinnon, asiakaspalvelun ja myynnin näkökulmasta. Ajattelimme näyttää ohjelmistoa ihan käytännössä, kun poikkeat osastolla. Mukana on varmaankin tietoa ainakin näistä myös esitteinä:

  • sähköinen sopimustenhallinta: hankintasopimukset, toimittajasopimukset, palvelusopimukset, ylläpitosopimukset..
  • myynti: myyntitilastot, tarjoukset, kaupat, myyntiputki, laskutuksen helpottaminen ja yhdistäminen taloushallinnon ohjelmistoon
  • sähköinen muutoksenhakumenettely, sähköiset ilmoitukset, sähköiset hälytykset
  • tutkimus- ja innovaatiopalveluiden valmisteluprosessi, rahoitushaut ja ideoiden käsittely
  • GDPR-yhteensopivat yhteystietorekisterit

Tule ja kysy eri vaihtoehdoista.

Sinulle vielä sellainen paljastus, että tapahtumassa lanseerataan Gemilo EIM -ohjelmistoperheen uutuustuote päättäjille. Hae osastolta tarjouskoodi. Sillä on rahallista arvoa.


Future Care on sote-puolen ammattilaisille suunnattu tilaisuus järjestetään Wanhassa Satamassa Helsingissä 25.-26.10.2017. Rekisteröidy nyt. Saat vieraanamme ilmaisen sisäänpääsyn näyttelyyn. Tapahtuma kokoaa yhteen edistyksellisen terveysteknologian yritykset ja innovaatiot sekä tulevaisuuden visiot. Nähdään Helsingin Wanhassa Satamassa!

Avainsanat

Liitteet

comments powered by Disqus