Minuutissa digitaalinen ratkaisu verkkokaupasta

Tiesitkö, että pitäisi olla yli 24 minuuttia hengittämättä vapaaehtoisesti, jotta voi rikkoa maailman ennätyksen? Se on todella pitkä aika pidättää hengitystä.

Gemilo avasi viime kuussa oman verkkokaupan. Niin vain kävi, että toteutimme sen itse, koska tilausten hallinnan yhdistäminen ei tuntunut onnistuvan minkään jo valmiin verkkokauppa-palvelun kanssa tai olisi ollut liian iso investointi ostopalveluna, vaikka kyselimme useammalta toimittajalta ratkaisua. Syynä lienee myytävät tuotteet, jotka eivät Gemilolla ole konkreettisia tavaroita, vaan digitaalisia pilvipalveluja.

Teimme ikävä kyllä tätä ennen lähes vuoden mittaisen harharetken toisen toimittajan tekemään palveluun. Investointi ei ollut iso hankintahintana, mutta ajallisesti vei resursseja - ja aikahan on ihmisen arvokkainta omaisuutta, koska sitä ei saa edes rahalla takaisin. Toimitusjohtaja-perustajalta oli loppua happi, kun huomattiin, että ei se soveltunut järjestelmäkaupaksi, vaikka miten yritti.

Viime kuussa Gemilo Store eli kauppa oli julkaistu. Omin voimin. Saa taas hengittää.

Verkkokaupan ideana on, että pitkän ohjelmistoprojektin sijasta toimitamme vakiotuotteena ylläpidettävät järjestelmät mahdollisimman helposti yritysten käyttöön. Uudet asiakkaat saavat avattua käyttöönsä oman MyGemilo-pilvipalvelun osoitteesta: https://store.mygemilo.com. Gemilo Oy:n oma nettisivusto jatkaa tutussa osoitteessa: https://gemilo.com.

Paras hinta-laatu-suhde lienee parhaillaan Asiantuntijayrityksen ERP -paketissa, koska siinä on yhdessä järjestelmässä

  • tuntiseuranta,
  • myynnin työkalut,
  • projektinhallinta
  • sisäisen tiedotuksen välineitä
  • ja HR-järjestelmä, jotta työsuhteiden elinkaari on helpommin hallittavissa ja yritys pystyy hyödyntämään hyviä tukityökaluja perehdyttämiseen, rekrytointiin sekä lomien ja poissaolojen sopiminen sähköisesti.

Jos teillä on jo jokin Gemilon järjestelmistä käytössä, ei kannata edetä uusimpaan Lapis Lazuli -versioon kaupan kautta. Ole yhteydessä ensin Gemilon myyntiin. Sovitaan yhdessä etenemisestä, jotta esimerkiksi aiemman version data siirtyy uuteen ja käyttäjätunnukset toimivat.

MyGemilo on kotimainen pilvipalvelu. Se suoraviivaistaa liiketoiminnan johtamista ja auttaa uudistamaan toimintatapoja, jotta yrityksessä on kirkkaampi kokonaiskuva omasta yritystoiminnasta, asiakkuuksista ja siitä, mitä kukin tekijä tekee. Järjestelmää kehittää ja ylläpitää tamperelainen Gemilo Oy. Lue lisää Gemilon tarinasta, miksi olemme olemassa.

Lisätiedot: myynti@gemilo.com

Kirjoittajat

thumbnail_image thumbnail_image
Nimi Katri Lietsala
Tehtävänimike Toimitusjohtaja
Puhelinnumero 040 749 9072
Sähköposti

Avainsanat

comments powered by Disqus